Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Özil je preporodio Arsenal- nevjerovatno kako se promijenila igra za ovo kratko vrijeme ! Najefektivniji transfer , definitivno !
Pitam se gdje su sada oni što uvijek kritikuju Wengera?! ;)
krivo mi je bilo sto nije presao u bayern jos iz werdera, kakav je samo to igrac. arsenalov najbolji transfer zadnjih 10 godina.
Dečko je progledao u Arsenalu, ono što prikazuje u posljednjim utakmicama je čista poezija.
pa tek je dosao u Arsenal... vidjet cemo ga gdje je i on i Arsenal pri kraju sezone... tek tada se mogu ovakva misljenja donositi "okana"...
Kad imas onolike oci...pregled igre nije problem :D Ma toooo je mashinaaa ljudska! A Real mrtvi...prodali su oni Robbena :D Majstori :) Go GUNNERS Go!
Arsenal sad igra preporodjeno, pravi je uzitak gledati ih sad. Bio sam uz njih kad su bili na dnu, kad su me svi zajebavali eto ti Arsenal, eto ti Wenger, levati.. Nek se sad svi ti poklope jer ovaj Arsenal ce osvojiti dosta toga ovu sezonu.
Za Bale'a izmislio nogomet!
Ma igračina!
Nevjerovatno je da u tom Realu ima takvih mozgova da mogu pustiti ovakvog čovjeka.Pa čovjek jede loptu.A uz njegovu igru preporodio se i Remzi,kao i čitav Arsenal.Isto i Atletikse preporodi,kako ode onaj Falkao.Nogomet je kolektivna igra,a svjedoci smo da klubovi daju bogatstva za jednog igrača,pa onda baziraju igru na njemu.Ako on ima slab dan,i ekipa gubi.Arsenal,Bajern,Dortmund i Atletik su po meni najjače ekipe trenutno na svijetu.
Nije tu Perez ništa kriv, Ozil je sam htio da ode jer se dolaskom Balea uplašio za svoju poziciju u Realu.. Ali pametan potez, izgleda :))
Slicna sudbina ceka i 'PRECIJENJENOG" Bale-a! Odigrat ce sezonu, dvije u Realu, a potom ce jedva cekati zeleno svijetlo za odlazak iz istog!
Jel mu mjesto rodjenja mars ? Jednostavno covjek igra kao da je vanzemaljac.drama...
Florentino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Štuca li ti se??? Bar malo? Dječak je kompletan,znaš!