Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon sinocnjeg penala, djeko ide u barcelonu. garant.
Dzeko Panenka
sad ga tam, sad ga vam...
Ha tamo ga,ha vamo ga :D
DiMarzio je izjavio (pouzdan izvor) da je Roma vec pocela pregovore.
Wenger jos jednom dokazuje da je veliki manadzer. Ako postoji engleski klub koji bi pas'o Dzeki, onda je to Arsenal. Ja i dalje mislim da bi Edin i njegov menadzer trebali "poraditi" na ponudama iz Serie A. Dijamant bi u Italiji sijao u punom sjaju. ...jos nesto. Citam glassine o eventualnom transfery Juventus-ovog Pogbe U Manchester City za 80 miliona!?! Brat bratu - pretjerano. Pogba je dobar fudbaler, i mlad. Ali, REALNO, ne vrijedi ni polovicu iznosa ove sume. Zasto spominjem Pogbu? Zbog Edina! BH dragulj je na trzistu za 25 miliona. Znaci, 55 miliona nize od Pogbe! Nisu isti tipovi igraca, ali Pogba, kojeg izuzetno respektujem, ne moze Edinu "odbiti pera"! Analizirajmo malo onu sinocnju solo akciju koja "strese rosu" s precke izraelskog gola?! Samo veliki igraci reziraju momente kao ovaj. Edin Dzeko zasluzuje bolji status na fudbalskoj pijaci!
Dzeko je nas najbolji igrac, a vi se jebite koji pisete neistine i komentarisete sramota
Daj Boze. On je kao stvoren za Arsenal po mom misljenju.
trajla be trajla be. refko i combe bacaju bombe
Kloc bio i ostao.Klupu neka grije i to mu je dosta.
u mene komsija veli, Barcelona daje 30miliona plus Suareza za Dzeku.
Oj Allahu! hahahahahaha
Niste odavno pisali o Pjanicu gdje njega selite danas ?
Liverpool je danas. Barca bila jucer.
On ako bude igrao u Chelsea-u , kao u City-u , isto ce mu biti, nema ni Mourinho zivce da gleda Mrljanje po terenu ;)...Ipak mislim da bi mog'o biti bolji u Arsenalu....
hahahahahaha NE
Dajte ljudi da komentarišemo nightlife... ja svršavamo na ove likove u kariranim košuljama i torbicama pederušama oko vrata....a imal ribe da nije prazna ko šiptarski burek a pritom nije pogužvana ko kuhinjska krpa??