Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da okrivi svoje propale investicije poput mertesackera,artete itd
Ne navijam za man utd, al priča ti je niđe veze. Reims je igrao dva finala lige prvaka, pa je teško reć da su veliki klub, od istorije se ne živi. Iako mi je lično žao Leeds-a i Foresta, njih su uništili nesposobni vlasnici.
A. villa, je bila prvak europe tako da ne mozes porediti prosjecni klub arsenal sa nekadasnjim prvakom europe to je dvoje razllicito a. villa je veliki klub cim je osvojila ligu prvaka, a sto se tice stelanja pa zna se da je mufc rezimski odnosno kraljevski klub, samo sto su navodno vlasnici cejs manhatan banka a opet koju posjeduje bank of england koju opet posjeduje engleska kraljevska porodica, al opet je to sve radi javnosti da se drugacije prikaze mafijaski stil nije nista na njima, realno unistili su vecinu klubova sa tradicijom, npr nothingham forest isto nekadasnji prvak europe radi manchestera u, pa su leeds unistili,i tako redom, dakle engleska liga je kao liga bivse juge, gdje se sve stela jednom klubu koji je rezimski moze se desiti da neko osvoji jednu ili dvije titule ali ne da zareda po nekoliko godina vladanja, sta rade velikom liverpulu unistili su i njega zarad manchester uniteda
U cijeloj situaciji treba se postaviti pitanje- bez namjere da koga vrijeđam - da li je Arsenal veliki klub? Ako jeste - onda su rezultati koje pravi Wenger izrazito nezadovoljavajući. Ako je npr solidan engleski klub, kao tottenham il A. villa, onda su rezultati super, prodaja najboljih igrača i dovođenje mladih i jeftinih jedina ispravna taktika ( s tim da se i tu Arsen s Artetom, Mertesackerom, Gervinhom i Benayunom skočio sebi usta, al eto - čisto jer je ranije mogo dovest kvalitetnijih starijih igrača za iste pare)
Nema Wenger šta da kaže na suđenje. Vadi se na prvi žuti, ali start Đurua je bio za direktan crveni jer je bio zadnji igrač. Ljudi su igrali do zadnje sekunde, dali regularne golove i pošteno pobijedili. Bolje da upre prstom u svog golmana, koji je glavni krivac za poraz.
sudije i krovna organizacija premijer lige žele da junajted bude prvak.Fuj liga sve je namešteno,svi znaju a ćute jer se najviše novca ulaže.Tamo gdje ima najviše novca ima i najviše mutnji radnja.Uloženo mora da se vrati.Wenger je u toj odvratnoj ligi najbolji trener.
Jah onda,neka bude skaut a posao trenera ostavi nekome drugom.
@arsenalovac Ti si glup čo\'ek stvarno ! Kako možeš tako nešto reć\' ?! :S Čuj glup trener? Da je glup davno bi bio odpušten, a vidi ovo, stalno nalazi neke igrače \"nikad čuo\" a od njih napravi svijetsku klasu ! Kao npr. Viera, Fabregas, Bergkamp,Henry, Nasri, Ljungberg... Mladi igrači, a stalno u8 Ligi Prvaka i doguraju dosta daleko!
dobri stari arsen, uvjek mu drugi krivi kad se osramoti
Sve dok je gospodina Arsena ja za titult se ne sekiram. GGMU
Uglavnooom...kao i uvijek svi su krivi osim tebe i igraca, logicno.
jest glup ovaj wenger, uh, ne vjerujem. Imao je ekipu sa Piresom, Ljunbergom, Anrijem, Kembelom, Vijerom, Lemanom - to mu se posrecilo. Ovo ostalo je sve neki leprsavi nogomet. Cak su mu zvijezde pocele zatajivati zbog takve politike. Fabregas, Klisi, Nasri, da su ostali, propali bi. Po meni je jedan od najgorih trenera, nikakvog znanja nema. Svako malo mu kriv sudija, krive povrede, kriv on, pa kriva sreca. Koliko jos izgovora ima, a navijaci Arsenala to trpe.
Okrivi onog svog nezrelog golmana koji je kod prvog gola izletio u prazno, a u sudijskoj nadoknadi kad vas je Fulham stisnuo umjesto da uspori sa ispucavanjem lopte i ukrade koju sekundu on pozuri da je sto prije ispuca u teren. Fulham sa igracem vise naravno iste sekunde pokupi tu ispucanu loptu i krene u napad i zabije u 93. minuti gol koji je nesretnik samo ispratio pogledom. Meni taj vise ne bi branio... a Almunia ti sjedi na klupi, bravo tikvane.
ni djeca mu ne pamte kad je zadnji put sta osvojio, ali bitno da on kritikuje sudiju, kakav coban nevidjeni