Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sustigao po broju mečeva. Na njegovu žalost, po trofejima nije ni do koljena Siru Fergusonu.
Nije imo ni igrace kao Ferguson. Oko dvijehiljadite kad je imo Henryija, Adamsa, Vieru, Bergkampa bio je ravnopravan Junajtedu, osvojio 3 Premijerlige, bio u finalu LP.
@Der Rumbaher trener je ujedno i menader tako da moze samo sebe krivit sto nije imao velika imena
Kada sam mali bio, mislio sam da se Arsenal dobio ime po Arsenu Wengeru
Onda nisi ni sad veliki.
Najveca nesreca po Arsenal je sto je ovaj prije ne znam tacno koliko godina osvojio prvenstvo bez poraza i od tada podigao nos kao da zna sve i kao da je najbolji od svih ali nista da osvoji.Da mozda tada nije osvojio titulu davno bi ga otpustili sto bi mozda bilo mnogo bolje
"Prototip vrhunskog evropskog uhljeba.... strateg šarenih laža, anti-fudbalski mag. S tobom na čelu bi se Arsenal trebao zvati FC Neverland. Bićeš jedva peti na kraju sezone." - Platon o Wengeru, Gozba, II, str. 46
Arsli ni atomska nemoze nista
,,,
Ne samo da je pod dirigentskom palicom Arsena Wengera Arsenal konstatno u vrhu engleskog, pa i evropskog fudbala. Premotajmo, na brzinu, fudbalske price na Ostrvu tokom zadnjih dvaju decenija i pokusajmo izvuci neku vrstu fudbalske fabule. Ideja? Arsenal, kao klub koji u kontinuitetu prezentira sarmantan fudbalski vez i igra nadahnuto, leprsavo, efikasano. Bez premca - uopsteno u vrijemeplovu, ili kroz pojedinacne sezone. Istinski dokaz fudbalske ekspertize. Profesor Wenger.
Ma arsenal je jedan veliki khurac. Prosjecan tim sa jos prosjecnijim trenerom koji nije u stanju napravit tim koji moze oavojit neku bitniju titulu.
@psn ti si idiot
Pa legenda je covjek. Arsenal je procvjet'o od kada ga je on vodio. Najgora pozicija je bila nekoliko puta 4. mjesto. Ono sve ostalo ili 1., 2. ili 3. A sve podizuci neke mlade igrace i bez nekih spektakularnih ulaganja. Majstor i legenda.
@The Herceg Prije ce biti da su uvijek 4, nekad 2 ili 3 hahahah
@psn mozes li poslati kurseve za IT i programiranje na : [email protected]
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Trebali su ga davno smijeniti ili je sam trebao otići, 10 godina nije ništa uradio.
Venger se razveo zbog arsenala,810 meceva,to je njemu normala
zovite ga nek vodi reprezentaciju bih
Svaka ti cast ljudino
Svaka cast kralju. Daj Boze da nasi treneri doguraju do kraja sezone.
Pa daju im 300 000 za pojacanja a oni ne udju u grupnu fazu lige prvaka, naravno da ce otkaz dobiti
Kako se izjednačio s Fergijem koji je bio na klupi Uniteda 27 godina, ako Wenger koji je 1949 godište nije vodio nijednu ekipu iz Premiershipa prije Arsenala?. Ako neko ima objašnjenje neka piše
Premiership se igra od 1993. godine, a Fergie je bio menadžer od osamdeset i neke...
@Jimmy McNulty znači ipak ga nije stigao još?
Wenger je samo besmrtan nista vise od toga