Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u obzir mogu doci samo klubovi gdje treneri odlucuju koga dovesti a koga prodati, sto nije slucaj sa Bajernom previse je glavonja u tom klubu (Henes, Rumenige ..) u Realu takodjer oko transfera previse se pita Perez, jedino gdje bi tako mogao jeste neki Engleski klub poput MANU ili talijanski klub (Milan, Juve) sad je pitanje da li njima treba novi trener
pa zar nije ti dosta..odmori malo
Real 100%
Bolje da preuzme Bayern. Njima je potreban remont a zna se da je Wenger jedan od najboljih za prepoznavanje talenta i davanje šanse mladim igračima.
Realno uzima Real
Neće zbog Pereza, a Bayern zbog Honessa i Rummenigea jer oni tamo određuju ekipu, a ne Kovač.
E jbg Amare, nikako da docekas svoj moment...
Kad igraju sarajevo zeljo