Nogomet
0

Wenger: Teško je progutati ovakav poraz

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Premda su njegovi nogometaši većinu vremena proveli s loptom u svojim nogama, menadžer Arsenala Arsene Wenger morao je čestitati Chelseaju na 2-0 pobjedi u utakmici 25. kola Premier lige odigranoj na Stamford Bridgeu.

Pogocima Didiera Drogbe iz osme i 23. minute utakmice domaćin je svladao "topnike", pa Wengeru nije preostalo ništa drugo osim priznati poraz, ali i pohvaliti svoje igrače.

  • Teško je progutati ovakav poraz, budući da smatram da smo većim dijelom utakmice mi bili bolji na terenu. Ponosan sam na predstavu svojih momaka - veli Wenger i dodaje:

  • Prvi smo gol dobili iz kornera, a drugi iz protunapada, a priliku za izjednačenje nismo dobili budući da se Chelsea tako sjajno branio.

Susret je prokomentirao i dvostruki strijelac koji je priznao da klub proživljava teške trenutke zbog ljubavne afere svog kapetana Johna Terryja:

  • Svi smo uz njega, a mislim da njemu igre koriste. Ova nas je situacija zbližila.

Inače, Drogba je bio zadovoljan svojim učinkom na terenu, premda nije znao otkriti zašto se tako dobro osjeća svaki puta kada igra protiv Arsenala. Naime, u dvanaestoj utakmici protiv Wengerove momčadi Drogba je proslavio svoj dvanaesti pogodak tom gradskom suparniku.

  • Ne znam kako to da mi protiv njih tako dobro ide, ali sam zbog toga sretan - kazao je Bjelokošćanin.