Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fale tebe jos dva kvalitetna igraca u odbrani i jos jedan napadac da bi mogli konkurisat za naslov, ali bitna stvar je ta, da ste mentalno jaci i bolje podnosite pritisak nego sto je bio slucaj par godina unatrag
Ma prcam vas ba sta vam je, najavljujem titulu svake sezone evo vec 10 godina, lozim vas samo..
kad vec govoris o odlasku nasrija i fabregasa.....kad si vidio npr. fergusona da proda dva nosioca igre i to pred kraj pripremnog perioda pa ceka zadnji dan da kupi zamjene i kad ih kupi one ne budu dostojne pomena..........ako su ovo odlike najboljeg trenera na svijetu onda nesto nije u dure
wenger je dobar strucnjak sa katastrofalnom transfer politikom zadnjih 5-6 g uporno prodaje najbolje sto ima i dovodi prosijecne zamjene naravno uz bacanje prasine u oci da ce nest osvojit samo s epitam sta, uz to je doveo katastrofalne defanzivce s kojima NIKAD nece uzet titulu.....koscielny,mertesacker,djourou,squilacci,jenkinson itd jedina svijetla tacka od novijih igraca je wilshere koji je prevaga ostali su dobri al za borbu za mjesto u lš..i slazem se da imaju problem s povredama al sta rec onda za manukoji igra bez vidica cijelu sezonu i ne osjeti se jer ima širinu
@@starblind osrednji takticar??? nikakav autoritet???? hahahahahahhahaha de dijete ne budi smijesan. pa neki drugi trener bi se sa ovakvom ekipom arsenala borio za opstanak a ovaj je ispred chelsija i liverpoola koji su ulozili 15-20 puta vise neko wenger, i plus ih je uzeo na njihovim stadionima. ti nikad neces biti pele ali je zato wenger rame uz rame sa fergusonom najbolji trener na svijetu. prodao je nasrija i fabregasa na pocetku sezone, a onda osttao i bez wilsherea. znaci izgubio je kompletan vezni red koji je uigravao na pripremama. i covjek se opet sprda sa 17 klubova u najjacoj ligi svijeta. poklopi se.
Ako je Arsen najbolji trener ja sam Pele. Odlican skaut, osrednji takticar i nikakav autoritet.
Za sve ove strucnjake sto pluju Wengera mogu samo reci da malo pogledaju Arsenalov web site i rubriku injurie news pa ce vidjeti da od pocetka sezone Wengere nije mogao sastaviti najjacu zadnju liniju.Uvijek dvojica ili trojica standardnih a tek vezni red.Odlazak najboljih veznjaka (Nasri i Fabregas),i u napadu bez pravih rijesenja.Neki prosijecan trener tipa Mancinija bi bio u rangu Evertona ili Stouka.I zato strucnjaci malo vise postovanja prema covjeku koji je po mnogima najbolji mada nije najtrofejni trener u Engleskoj.
Nije htio da igra namjestene utakmice. Kaze bolje obraz sacuvan nego titule
joj nemogu ove šuplje nikako bez 3 extra igraca nikad nece uzeti titulu.....sakho,hazard i poldi
to bi mu bio potez karijere ! mozda bi nesto i osvojio, ovako ... da bog da !
Kad je Torlak tolko los sto mu je Brko obecavo kule i gradove kad mu je ugovor isteko da pređe na mrljavicu?
Mozda kad bi doveo Mesija umjesto Podolskog
trebali bi uzeti stoperski dvojac iz torpeda zrnanovic-torlak i tada bi ravnopravno konkurisali za naslov !
Prava hakurcina od igraca:)
Da je vrhunski igrac uspio bi u Bayernu i ne bi kostao 13 milijuna eura. Mani se suplje, jednostavno priznaj da vrhunski igraci prije bjeze iz Arsenala nego sto dolaze i da ste previse skrti da riskirate kao Liverpool sa Carollom. Sad ce valjda ta nova Uefina pravila o pozitivnom poslovanju kluba pa vam nece vise moci krasti igrace. Valjda ce onda leci i pokoja titula.
Arsenalu za titulu trebaju dva - tri igraca i novi trener. Ja ne kontam, jel se on drogira il fakat misli da je ovih -12 ( mozda i 15 ako Utd dobije) poslijedica nedostatka jednog igraca?
ovaj rooney se lafo u sve razumije, kako, kako ???