Arsenal bez ijednog trofeja
0
Wenger prihvata svu kritiku za rezultate
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bih te vise zadrzav\'o
nemoj bre da kenjas
Ja ne mogu da vjerujem kako se okupi ovoliko pametnih ljudi u komentarima, koji sve znaju, i oni su tu da kritikuju Wengera. Pa rek\'o bi čoik da mi imamo na hiljade nogometnih stručnjaka u BiH. Arsenal nekoliko godina ne osvoji trofej i svi bacaju takve kritike kao da su ispali iz lige. Pa shvaća li iko da je Arsenal godinama u vrhu svjetskog fudbala, shvaća li iko da oni iz godine u godinu vode bitku za sve trofeje do zadnjeg daha. Dobro, svaki put ih neko prestigne ali to nije razlog da se Arsenal napada kao da su ispali iz lige. Uvijek su u vrhu, cijeni li to iko?! Niko ne spominje druge klupske velikane koji ništa ne osvoje par godina... gdje je tu Valensija, Roma, Juventus, Lyon, Milan (do ove godine), Real i dr. Meni se lično sviđa rad Wengera, sviđa mi se njegov pristup nogometu. Nogomet treba da bude nešto više od puste kupovinenajskupljih igrača i samim tim osvajanja trofeja. To je isto kao da kupite trofej. To nije to. Malo razmislite o ovome.
Amara za menagera Arsenala!!!!
Prodaj onu prodanu dusu Fabregasa i mozda ces osvojiti nesto !
Arsene je od vrhunskog postao osrednji trener. Ne napreduje već godinama, a to se jasno vidi u rezultatima njegove ekipe. Arsenal je ipak prevelik klub za rezultate koje ostvaruje, te ne bi bilo loše Arsenu da preuzme ekipu poput Fulhama, Boltona ili recimo Stoke kojima bi domet bilo mjesto koje Arsenal trenutno zauzima.
Ne seri kretencino, goni se iz kluba manujace. Lazes kao po obicaju. Svi znaju da nista neces promijeniti, ludzace.
A da ustupis mjesto nekom mladjem? To ti nije palo na pamet. haha
ahahaa oj ovog
pa wengeru kada ces shvatiti da se od piculadije koju si ti skupio ne moze nista napraviti...vrijeme je da ides