Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo malo, zašto bi ovog milionera trebao neko žaliti? Pa taj sa nekim normalnim zanimanjem ne bi zaradio love ni za 10 života! Druga stvar - zašto bi bavljenje nečim 20 i više godina trebalo značiti da trebaš osvojiti nešto? Ako nisi sposoban za uspjeh, zašto bi staž tako nešto trebao podrazumijevati?
Žale ga jer je dosta dao fudbalu bez obzira na provedene godine u arsenalu. Pored arsenala se angažuje za mnogo šta i mnogi ga cijene iako je još prije više od 10 godina prestao harati sa svojim klubom. Poznaje fudbal u malom prstu, jer mu je to život, a i njeguje dobru filozofiju u odnosu na neke moderne instant trenere koji ne bi ni naše klubove vodili da nema arapskih miliona. Čovjek je fudbalska gromada - veoma jednostavno.
Možda sad Arsenal i osvoji nešto.
Ma hajde odmori koju godinu pa onda jos jedan ovakav mandat, sta fali...
nije on kriv vec teletabisi koji ne znaju igrati ni sa igracem vise. zalosno je sto je Arsenal pao na takve grane.
Dosta te je lipicaneru stari, ne znas viditi ekipu kao nekad. Ozil ti se seta po terenu a ti nista. Taktimu ne mijenjas prema protivniku nego uvijek ista igra. Hvala i dovidjenja.
Meni kao navijacu Manutd je strasno zao sto ode Venger jer koga zamjeni mozda napravi poluozbiljan klub jer je pod Vengerom bio cista komedija
Sa ovim igračima nijedan trener neće postići ništa više od Wengera. Arsenova najveća greška je ta što je vjerovao pojedinim igračima, a ovi su ga na kraju iznevjerili. Ozil nije ni k od klase, odbrana je šokantno loša, napad nije napad ako nemaš nekog da ti da upotrebljivu loptu. Sve ih treba rasprodati osim Aubameyanga, Kolašinca, Lacazetta i Mkhitaryana.
Koliko ti je miliona i uzitaka zivotnih dao taj okrutni fudbal majstore? Stvarno je okrutan, nista javi mi se da ti pomognem da dobijes radno mjesto u McDonaldsu pa da i ti malo uzivas u zivotu, znas, ipak si ti u tom Arsenalu dobro propatio ovih zadnjih 20 godinica.... Muko moja.
nek si ispao, drago mi je samo zato sto nisi stavio Seju...gnjido mrssss
Steta sto nije osvojio vise trofeja. 22 godine u jednom klubu je velicanstveno. Vise Arsen provede u klubu nego sto ce 90 % novopecenih mladozenja provesti u braku.
dok nekom ne smrkne drugom ne moze da svane ali jeli bilo vrijeme da ides brate bilo je, zato srecan put i ne okreci se sine