Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta bi trebalo , potrositi na pojacanja 9587896 milijuna kao Barca i Real i onda ici u Njemacku plakat za novi kredit. Wengerov fudbal je realan , trosi se onoliko koliko se ima ... drugacije se ne moze i nesmije raditi. Arsenal je sam napravio stadion (koji je u mnogome Wengerov plan) , sezonu ne zavrsava sa gubitkom i ne placa fudbalere 10 puta vise nego sto vrijede (i to tudjim novcem). Ipak to ne znaci da se nebi trebali pojacati , i sigurno hoce ... ali nije to Chelsea ili City da imaju para od raznih budaletina (milijardera) koji se mjesaju gdje im nije mjesto.
Slabo b\'gm, opet ce dovest dva-tri matora i isto toliko mladih igraca za male pare, a onda ce mladi napustit klub kao Nasri, a izgleda sad i Wallcot, a matori u penziju, i tako je to godinama sa Arsenalom, Arsene je dobar trener, ali zaista ne smije biti tako skrt na novcu ako zeli naslov
ispravka: *zbog titula
City i chelsea su unistili nogometni svijet svojim naftaskim novcem... Evo recimo, Wenger bi zelio kupiti Hazarda, ali nece za njega dati neku cijenu koju taj Hazard realno ne vrijedi. Ali Lille zna da postoje klubovi koji su spremni dati toliki novac za Hazarda jer njima novac nista ne znaci, imaju ga na bacanje. E Arsenal ga nema na bacanje, zato Wenger kaze da ce pametno trositi. Wenger bi kupio bilo kojeg kvalitetnog igraca na trzistu kada bi cijena tog igraca bila realna. Medjutim, zbog Citya i chelsea, klubovi nenormalno dizu cijenu. Drugi primjer je Dzeko. Mislite da ga wenger nije prvi uocio i zelio kupiti??? Naravno da jeste, ali nije lud da za njeg da 36 miliona. On bi recimo punudio 20 miliona, i Dzeko realno toliko vrijedi. Medjutim wolfsburg je stalno dizao i nabijao cijenu jer je znao da negdje tamo postoje nenormalni city i chelsi koji ce ponuditi tu nenormalnu svotu novca. Oni koji za Arsenal navijaju samo zbog novca, preporucujem im da prestanu navijati.
sta vam je ba arsenal iduce sezone osvaja titulu ;) zapamtite sta vam kazem ;)
Bezveze lupetate o čovjeku. Nije Wenger škrt nego mu ne daju pare vlasnici!
Uvođenje gradonačelničke dikatuture na dan NDH - Ljubo Bešlić krenuo u rušenje gradskog vijeća: Cilj mu je da Vijeće ne postigne dogovor, pa da OHR nametne rješenje !!!! Ofanziva Hrvatokratije: Bešlićevo ponižavajuće NDHaziranje Gradskog vijeća, Gradske uprave i Bošnjaka i Srba u Mostaru Koncert profašističkog Thompsona 9. maja kod Gradske vijećnice !?! Prema nekim informacijama, Marko Perković Thompson trebao bi održati koncert kraj zgrade Gradskog vijeća, na Kantarevcu 9. maja 2012., na godišnjicu napada HVO-a na Mostar i osnivanje logora za Bošnjake u Mostaru te uz to snimiti i video spot uz spomenik HVO bojovnicima ispred nove zgrade Gradske vijeća. Navodno, HDZ će izjaviti da nema ništa sa organizacijom koncerta i da je slučajnost što je stadion Kantarevac uz zgradu Gradskog vijeća.
eh da nisu svi oni igraci poletili za parama,fabregas,nasri,clichy,ebue..arsenal bi bio bar nekih 10 bodova ispred svih..al et..
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
nagradna igra :) http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone
matori ko i pitarcici, titulu najavljuju deset godina, a mozda kakva poput one bajrmaske opet i sijevne u narednih deset..
znaci opet se moramo zadovoljavati trecim mjestom, fak ju arsen