Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kakvim si ti drogama Wengeru ?
Ja sam navijac arsenala, ali ovaj wenger prica istu pricu svake godine, dosta nam je vise!
i ja mislim
narod-bosanac vjeoirpsovj.--nema jezik-bosanski
Jok ba, misli covjek na onaj poluklubic koji nikad nije osvojio ligu prvaka, i onaj sto svake godine zavrsi 3, 4 u Engleskoj ligi i onaj sto je 7 godina za redom bez trofeja i onaj sto su im vazda sudije krive za neuspjehe :) E na taj poluklubic misli :)
ovaj wenger stvarno sve ludji mozda je bolestan , KAKO MOJ ARSENE KAD TI IGRA GIRU NEKI , RAMSEY HODAT NE ZNA A ISTO GA STALNO STAVLJAS , IGRACA KAO WILSIRE IMA 100 000 CAK I U BOSNI VISOKO. FORMACIJA TI NE VALJA , ONO NIJE 4.3.3 NEGO 4.5.1 .. gdje je ona stara 4.4.2 (henry-wiltord ili kanu )
Wenger je puk\'o davno...
@RealCR7 Na koji \"prosječni klubić\" si mislio, na onaj što zaostaje za Barcom hrpu bodova, je li taj?!
aha .. ako se ovi ukljuce u borbu za titulu onda ce zeljo osvojiti bod u pretkolu lige prvaka i primit ce manje od 6 golova
zelimo promjene u klubu koji volimo/simpatiziramo! dosta je wengerovog pranja novca!!!
@RealCR7 J.E.B.O ti taj prosječni poluklubić mamu, bolje je i za njega navijati nego za klub kojem sudije pomognu u svakoj drugoj utakmici
In arsene we trust!
ovaj francuski klosar vrijedja inteligenciju Arsenalovih navijaca ovakvim izjavama.
moze ali ako united odluci da do kraja sezone igra sa kadetima
smiješan trener ovog prosječnog poluklubića
Cijenio sam ovog čovjeka, ali on sam sebe ne cijeni. I on sam zna da od toga nema ništa. Uvijek priča o mladom timu. 2004 je imao mlad tim, ima ga i dan danas. Pa jesu li imalo odrasli u pm. Koliko sam samo puta pao na kladionici zbog njih ptice znaju.