Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze sebe da vodi a kamol Real...
OHO OHO OHO, ova vijest je kao da grom udari u januaru a ono 70 cm snijega i -25 stepeni, Vodite doktoru ovoga izvjestaca sutra moze biti kasno.
ako je realu cilj cetvrto mjesto onda je on pravi izbor
Zakasnili ste sa prvo aprilskom šalom. Klix i Internet Explorer.
Prvi april je jučer bio
ili klix kasni sa vijestima :D
-- Perez također vjeruje da bi francuski trener u Madridu mogao pokazati da je sposoban osvajati trofeje jer u Arsenalu već godinama to ne može ostvariti. Da će dokazati sposobnost jer ranije nije uspjevao ispuniti obećanja?? Aaaaah SDA isto tako nije godinama uspjela održati obećanja, čak ni podnijeti tužbu za genocid pa šta očekivati na sljedećim izborima !
nakon 10 godina bez trofeja ide nagrada
@dijafragma osvojio trofej prije 2god