Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ti sjednes za njihovo kormilo,cetvrto mjesto zagarantovano
Nisam tvoj fan,ali pošteno : ne možeš ih više srozati nego što jesu ..
Neće moći, on ne zna sastaviti ekipu ako u njoj nije bar 10 Francuza.
Nemojte puno srat
Wenga je osvojio 15 trofeja u 20 godina, igrao finale lige šampiona i kupa UEFA, pretvorio Arsenalovu igru iz zatvorene, defanzivne, katanaćo uspavanke u lepršavu, efikasnu, rapsodiju na terenu, ali će zauvjek ostati poznat po 9-godišnjem postu sa trofejima i škrtosti na tržištu igrača. Engleska bi njegovim imenovanjem dobila najboljeg trenera još od Bobija Robsona, jer bi njegove najveće mane, kupovina igrača i povrede, bile neutralisane.
ovo je stvarno dobro rečeno. svaka čast!
Osjećam da dobro radim i da mogu unaprijediti ekipu hahha... ovaj ko kod nas politicari, 20 godina ne uradi nista al ipak je zadovoljan ucinjenim. dobro je vengeru, samo da se ne puca ili suti, dobro je, jest plata 400 KM al makar sam osiguran hahah
Nemoj matere ti