Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo vise sanse od tvog Arsenala, u svakom slucaju. Osvoji jednom LP pa nesto seri o klubu koji ih ima 7
Od kad si ti na klupi Arsenala, Milan je igrao 5 finala i osvojio 3 LP-a, uhljupe jedan!
nema sta, Milan je veliki klub! Ali veceras ce da bude itekako mali!! vidimo se za 5-7 godina kad cete pricati \'\' jao Barcelona stigla velikog Milana i Reala u trofejima lige prvaka \'\'. Milan nece osvojiti ligu prvaka narednih 10 godina...Real, vjerovatno ali Milan nikako...mozda ako kupe kompletnu ekipu barce ili mozda real, barca kombinovano!!
nisu mi jasne izjave čovjeka koji ništa 10 godina nije osvojio, poštujem ga ali u zadnje vrijeme sve više lupa gluposti
mozda nisu bolji od barce, al je bitno da su bolji od arsenala...
bolje bi mu bilo da objasni svojim navijacima kako to da Arsenal pod njegovim vodstvom nije osvojio nijedan trofej u zadnjih sedam godina....ali ovo redakcija ovog portala objavljuje zato sto im je politika da navijaju za Barcelonu
A protiv koga klub ovog filozofa igra u cetvrtfinalu? Jedini trener na svijetu koji ne bi stigo bar do penala protiv onakvog Milana s tri nula na poluvremenu. Zacepi vise!!!
http://betdojava.blogger.ba/
Milan protiv Barce je finale prije finala,tu naravno moze i Real,ostale ekipe su smijurija.Arsenal-gomila nedisciplinovanih afrikanaca koji nw mogu nista ni narednih 10 hiljada godina u LP napraviti
Izgleda opet neko kriv sto Real igra protiv Apoela, a ne protiv Milana. Mora da je sudija...
Istrazivanja pokazuju da su navijacima Cenife Madridamentalne sposobnosti deficitarne
Pravi navijac Reala, agresivan k\'o oni na terenu.
cuna ispuhana
@hz da li si ikad cuo za ajax,liverpool i slicne ili samo zelis ispasti pametan misleci da si upravu ?
je mudo marjanovo
jeb.em vam katalonsku ma.mu :D
oj oj smrdi madrid hala smrde navijaci