Nogomet
0

Wenger ljut na Aršavina

Totalsport
Arsene Wenger (Foto: Reuters)
Arsene Wenger (Foto: Reuters)
Izjava ruskog nogometnog reprezentativca i napadača Arsenala Andreja Aršavina kako bi "barem jedna odigrana sezona u Barceloni bila kruna njegove karijere" nije baš dobro "sjela" menadžeru "topnika" Arseneu Wengeru.

"Vrlo sam razočaran takvom izjavom, jer je Aršavin dosada uvijek nudio drugačiji stav. Imao je želju produžiti ugovor s nama, pa je teško objasniti poruku koju je poslao. Kažem, djelovao je kao vrlo zadovoljan čovjek u Arsenalu, stoga bi bilo dobro da njega pitate za objašnjenje te izjave", rekao je Wenger, te dodao da se neće tek tako pomiriti s javnim istupom ruskog nogometaša.

"Ne možemo to prihvatiti. Naravno da ne možemo. Ako si igrač Arsenala, onda si u Arsenalu i gotovo! To znači i da uvijek moraš braniti interese svog kluba. Ja nemam ništa protiv slobode govora, svako na to ima pravo, ali prvenstveno moraš poštovati svoj klub", dodao je francuski stručnjak.

Wenger, ipak, u cijeloj priči stavlja i malu ogradu.

"Jedino što je upitno jest kako je njegova izjava prevedena s ruskog jezika. Znate, kada se prevode izjave s drugih jezika, svega tu može biti, pogotovo kada se upletu menadžeri koji imaju svoje interese prodaje igrača", zaključio je Wenger.