Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro je rekao Paul, gdje god dodju iole ozbiljnoj ekipi dobiju po usima, pa jedini oni od klubova u vrhu ove godine nisu dobili United. Wilshere je precijenjen kao i svaki englez, to je cirkus, Zaha 15 miliona funti, a u Cardiffu klupu grije. Wenger je imao politiku da kupuje mlade igrace, pa sada su i to odbacili pa dovode polovnjake Kalstroma, Artetu i tako dalje... Svake godine ista prica, nesto igraju nesto najavljuju, a cim nalete na ozbiljniji klub pocinje alibi prica kako je i cetvrto mjesto dobro.
Svaka cast Scholesu za sve sve sto je postigao ... al stvarno mora prestati brabonjati .
rezultati care rezultati i titule to se gleda a ne nista drugo
ali svaka mu cast za sve sto je uradio za fudbal i london ali do 2005
Ma pusti žutog šta priča, ti si stručnjak
Oj Wilshere nije napredovao od 17. godine. E svašta! Predlažem Scholesu da pogleda utakmicu Arsenala kad se Wilshere oporavi.
ma kakav wilshere, pogledaj ti utakmicu wilshere pa shvati da , da nije englez ne bi cuo za njega, a kamo li da bi on igrao u arsenalu. scholes je veliki gospodin i jos veci fudbaler, zna sta prica vise nego ti sigurno
https://www.youtube.com/watch?v=d1a2KtSRa5g Eto, taman da utakmicu Arsenala nisam pogledao u životu (a gledam svaku), na osnovu ovog videa bi' zaključio da se radi o izuzetnom igraču.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)