Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Revolucionar. Kad se samo sjetim kako su ga japanci dočekali, više ga oni cijene nego mi.
He bo te japanci, nije htio da bude selektor BiH. Zato je legenda?
Sretan rodzendan gos.Osim💙💙💙
Pa da se i vi sjetite da sam rođen u Sarajevu a znate šta se dešava... 💪
sta ce dzeko bruka tu
Nije htio da bude selektor BiH da ne bi ucestvovo u kriminalu naseg saveza. To se tako radi.
Sretan Rođendan Ivice.Želim vam puno zdravlja i da nam još dugo živite.☝️☝️☝️🎂🎂🎂.
Najseljackija recenica vuijek bila, vidimo se "AKO BOG DA". Yebo vam bog familiju zaostalu balkansku.
Jbt ovi nasi pokiticari i ne znaju za svoj rodjendan osim za svoj dzep..pa da je npr nekom od ovih rodjendan Bakiru,Dodiku i Covicu..pa prvo bi bilo ima li njega/njih u tome iako je njegov rodjendan..pa njih trojica kriju godine ko zmija noge a rodjendan jel se to jede🤔🙄
Ovo je najbitnija vijest?
pa mogli su mu poslati licno
U Dzeke faca na slici ko u konja
Red bi bio da smjeste Osima I Wengera u isti staracki dom
A sta ti vise treba u zivotu od cistog obraza i postovanja koje ostaje i iza tebe. Osim ce zauvijek ostati legenda i lik vrijedan svakog postovanja. Kapa dole i puno zdravlja legendo!
jedan je SVABO ... sretan rodjendan ziva legendo
Gospodin medju seljačinama, Ivica Osim
Citam neku mangu spominju Osima. Legenda.
Nažalost, čovjek je izgubio dvije najvažnije utakmice u karijeri, onu sa Željom protiv Videotona i sa Jugoslavijom protiv Argentine. Nije smio dozvoliti da Šabanadžović sa žutim kartonom čuva Maradonu i dobije drugi. Ostalo je splet okolnosti.
U originalnom zapisniku tadašnjeg Disciplinskog suda FSJ u detalje je naveden način na koji su utakmice namještene, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih dužnosnika i igrača u namještaljkama. “Željezničar” i “Hajduk” izbačeni su iz tada lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu, a IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović, koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.