Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Arsenal vise zasluzuje biti medju prva 4 nego vjestacki klubovi kao sto su Man. Shity i Chelski koji ulazu ogroman novac u \"pojacanja\", a nemaju nikakve igre, a kamo li one, da tako kazem, duse, koju imaju ekipe kao Arsenal, United, Liverpool i sl. Arsenal uz Barcelonu vec godinama igra najljepsi fudbal u evropi. Jest da je Arsenal ove godine u krizi zbog odlaska nekih kljucnih igraca, ali sve ce to polako doci na svoje mjesto.. A ovi koji od proslog januara navijaju za Shity su mi presmjesni, parodija, moroni koji sebe nazivaju navijacima i ovdje nesto pametuju i komentarisu... -.-
s ovavim igracima poput koscielny,arteta,mertesackeritd neces bit ni među 6
Ja sam jedan od dugogodisnjih navijaca Arsenala, gledam svaku utakmicu uzivo na TV-u ali sam sve razocaraniji. Ima i Arsenal para samo ih ne trosi, Wenger je najbolji finansijski menadzer u Premiership-u ali vise nije u vrhu fudbalskih menadzera, sto bi mu trebao biti osnovni posao. Arsenal je trenutno, izuzev RVP-a skup prosjecnih a vise ispodprosjecnih igraca a sto se tice povreda zapitamo li se zasto uvijek samo Arsenal ima 10 povrijedjenih igraca, zasto se to ne desava ostalim klubovima? Samo sest timova je primilo vise golova od Arsenala, imamo jednu od najslabijih odbrana, imamo igrace kao sto je recimo Chamakh koji je zasigurno jedan od najgorih napadaca koji se ikada pojavio u Premiership-u. Ne bi imao mjesta ni u nekom engleskom trece ili cetverolgasu. Itd. itd.
samo bi fergi mogo nesto izvuci iz ovakve ekipe arsenala...da ulazu ko siti ili celzi borili bi se za titulu,a ovako....bez para nema ni plasmana.. za koju godinu ce otici vermalen,vilser,volkot,sanja.....prave igrace bolje od ajaxa
Eto samo oni imaju povrede, ostali timovi nemaju. De ne blamiraj se.
www.smjesne-slike.blogspot.com
@Jale ma hajde...kako to da arsenal ne zaslužuje biti među prve četiri ekipe? imaju toliko povreda da to nije normalno...itekako je klub poput arsenala zaslužio biti u samom vrhu... Jale ti nemaš pojma!
Realno, vi ne zasluzujete biti medju prve 4 ekipe i ako se to ne desi bice iskljucivo tvoja krivica.