Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recite da sam budala, ali ovaj Arsenal ce uzeti sve sto se moze uzeti ove godine u svijetu fudbala. Premiership, FA Cup i Ligu prvaka. Premiership je tek na pola puta, a dolazi januar u kojem MAN UTD drasticno pada. RVP je vec podobro se ispucao, i povreda je izvijesna. Arsenal tek sada se uzdize, tako da uvjeren sam da pada Bayern, a nakon toga svi drugi velikani.
je,b,em ti prvi red sahrane
KOJI BARLOV DA BOG SACUVA...CUJ ARSENALOVA GODINA TO JE WENNGEROVA SCHAUMA ILI JE DO NAOCARA..KO CE ZNATI..NIJE DOBAR SEKUNDE..
samo da kazem da u dvomecu sa bajernom se arsenal nikako nesmije otpisivati, ovi igraci ako se motiviraju i ako ih posluzi malo sreca sa narednim protivnicima mogu hladno do evropske titule. Citava sezona im zavisi od januara, ako se u januaru odradi dobar prijelazni rok i dovedu dva kvalitetna igraca i uzmu ove utakmice protiv relativno laganih protivnika pocevsi sutra od sautemptona, arsenal na krilima tia volkota, santija kazorle, dzeka vilsira i oxa cemberoxa mogu svasta. I ja vjerujem u ovu sezonu Arsene
Hahahaha. Wengeru, uvijek ćete biti manji klub od gradskog rivala Chelseaja, inače europskog šampiona!
lol.. pa kako kad ce vec u februaru ispasti od onakvog fc bayerna a u ligi isto nista.. ps. sjedim doma za n.godinu i pitam se gdje li 4 prijatelja iz bube slave najludju noc u godini jer klix nista nejavlja
Možda od juna, kad ti ABD konačno odeš
...nigdje nikog, ja sam... :( dečko mi na poslu...
kakva budala od trenera