Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasno se jebbenom kajat
ma svoju ti bakicu za brkove vukao, kreteni jedan! gledao sam puno utakmica, vidio mnoge sudije kako grijese, ali kao sto ovaj kreten zna da pogrijesi i koliko je navijacki nastrojen, nisam nikada vidio!!!
čovjek sudi na svijetskom, europskom, ligu prvaka, premier ligu, europa ligu i ti sad kazes da je on kreten....!? čestitam momčino...!
Nisi ti bolidu ocigledno njega nikada ni gledao, cim tako pricas.. Pa ne moze biti bolji sudija od njega, pravi se fudbal igra kad on sudi, a ne svakih 20 sec prekid..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Poslije njanjanja nema kajanja