Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajna vijest!!! :)))) Navijam za Bayern, ali smatram da ne treba doci u Bavarsku: 1. jer imamo TORera, Mandzu i Pizzu 2. bilo bi previse da im "ukrademo" dva igraca odjednom, ne volim kad mi pametuju kako slabimo ostale tako sto im kupujemo igrace... Evo i Sokratis je dosao iz Werdera u BvB, prosle godine Reus iz Gladbacha itd.. To nema veze, al' haj' 3. Precijenjen igrac, i ne vrijedi 25 miliona, koliko je BvB trazio od Bayerna.
Vrlo dobro odradjeno od Dortmunda
a kad se on sasvim slucajno povrijedi nesto kao gece :O doce on u Bayern sigurno samo je ovo priča da se uzme sto vise para :)
tako i treba , nedaj te ga bar iz inata.
Imam rjesenje: FK Sarajevo ponudi 20 mio. za Levu. Watzke ga proda radujuci se sto je izradio Bayern i ostale konkurente. Husref ga proda Bayernu "iz ruke u ruku" za 22 miliona i mi od razlike odemo kod Gojka na janjetinu. Mi siti, a ovce bleje.
Taman će FK Sarajevo dobiti 20 mil. od prodaje Hadžića i Torlaka (kojima su istekli ugovori) eto mogu obrnuti lovu za čas i još zaraditi na ova dva igrača koja će ''prodati''.