Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabo ćuti pustit ću ti Džeku :D
napravit pravilo da klubovi smiju potrositi samo ono sto zarade, a kad su u minisu zabraniti kupovinu bilo kjeg igraca, dok se ne vrati u plus
BRACO PO BOJI, PLACEM KAO DAO DIJETE. MOGLI SMO OSVAJAT TITULE KAD SMO KUPOVALI SUDIJE U BUNDESLIGI, ALI STA CEMO SAD KAD NEMA VISE PARA? KAKO CEMO BIT ISPRED BAYERNA? STA CEMO U LIGI PRVAKA? GORI SMO OD ZELJE.
Glupost i licemjerje švapskog mentaliteta. Evropa je nakon pada komunizma postala apsolutno podrucje trzisne ekonomije. Znaci da svako ko ima da plati moze dobiti i treba dobiti ono sto zeli. Kakav finansijski fair play? Pa to znaci da bi Arsenal uvijek imao prednost nad npr. Swanseajem jer je pozicioniran u Londonu pa moze nabiti cijenu karata (i jeste) i moze biti marketinski zanimljiv jer je u centru zbivanja. Je li to fair play? A vi sto govorite o nekakvom navodnom fair playu u NBA ligi ne budite smijesni. CBA i salary cup su tu da bi vlasnici uspjesno kontrolisali profit u NBA ligi a ne zbog ravnopravnosti klubova. Dokaz? Od 1946 do 2012 znaci u 60 ak godina Boston je uzeo 17 titula a Lakersi 16. Od toga su Lakersi igrali oko 30 puta u finalu. Znaci svake druge godine. Moraju se uzeti u obzir i prihodi koji ne dolaze od plata za igrace. Dwight Howard npr ne bi dobio dobar ugovor za tene u Utahu kao u LAu. Trziste nije isto.
ja bih ga prislonio srpkinji u crkvi
Usuti se gazape... Da ti nije Jurgena Kloppa nebi vam se za trag znalo... Sad si naso da pametujes kad vas je Jurgen digao iz mrtvih...
\"dojceS\"... s.u.p.a.k je srednji rod na njemackom... ;)
Ich bin Ein Nazi motherfucker, ja!
Kakva ljubomora! Pare su pare! Ko ima nek\' ih trosi!
Joj Hans-Joachim Watzkeu kad te Seik Mansour za usi uhvati, pa ti samarcinu preko ti zvaljavih usta sveze!
sta bi arapi ocita svabo lekciju
realno , covjek je potpuno upravu... al onda city nije jedini klub... chelsea je godinama isto postupo , sad psg , a da ne pricamo o kraljevom klubu i onoj katalonskoj marvi koju svi vole iza koje stoji katalonska banka ... svi se rastresaju sa parama i transferima... nek uvedu sallary cap ko u nba pa ce bit pravednije al onda necete gledat barcu i reala i slicne klubove po finalima ;)
sto je svabo ljubomoran na SEJKOVE sto kaze komentator na obn .....
Šta to zajedničko imaju orah i Hrvatica??? ODGOVOR: - Pa da bi probao Hrvaticu, moraš prvo da je dobro istucaš :D:D:D
i pred samu utakmicu si se sjetio da o tome pricas ?
na natrpat ce vas dzeko ko malo dijete xa xa xa xa
Da se to jednostavno rijesiti, ogranici se broj stranaca na 3 igraca i zdravo.