Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je ovo čovjek rekao Džeko je super zvijezda za Borusiju
Po meni je 100 % veći uspjeh ovo što B. Dortmund radi nego isti taj Siti . Uvaljuju se levati stotine miliona i opet u LP gledaju u leđa istom Dortmundu . Podigli su se iz pepela . Bili su pred gašenjem nedavno a danas deru Evropom . Poderu Reala , Sitija a ulozili su u cijelu ekipu manje nego recimo Real u Modrića ili Siti u Agera !!
ej piske stavim ti ga mami
pa Klopf & Klotz bi cuda radili :D
Ne bojte se, neće Džeko u Borusiju. Švabe ne uzimaju poluigrače.
Dzekson u Arsenal btw Borusija nema za kifle , do jucer su ima 2 eura u kasi ....
Da ga hoce zabit Dzeko, da ga hoce zabit Dzeko joooooooj mama mamice..
http://www.youtube.com/watch?v=hBXjIaOGTgI
Dzeko sledece sezone igra u HSVu
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac profesionalci su isto tako dobrodosli ako imaju slobodnog vremena :)
Koji ste vi k reteni , pricate na dzeka kao da vam je najveci neprijatelj.. Klocevi jedni ljubomrni, covjek je institucija nas najbolji igrac! Ponosan sam na njega pogotovo kad onako digne pehar engleske premier lige i kad je ogrnut najljepsom zastavom na svijetu. Takve stvari na racun ovog GOSPODINA mogu izjaviti samo primitivni jadovi!
Pametno govori čovjek,pa treba neko i na klupi da sjedi a da se neljuti zbog toga,kud ces boljeg o džeke :)
pricala mi sestra sto ga sipu po 5 kerma da srbi dismr ko poljska hala nego ode dzeko u .urac samo goal.com nece to da objavi
KAD BI TAKO BILO POLA SRPSKE REPREZENTACIJE BI SE VRATILO U TURSKU I TO NE SAMO NOGOMETNE VEC I KOSARKASKE, ODBOJKASKE, RUKOMETNE..
SRBI DISMR KO POLJSKA HALA
I bolje
@noclearmind. kako vam više ne dosadi ta retardirana priča da je bayern spasio Dortmunda? ponavljam, . Dortmund je te godine posudio 17 miliona eura od čega od Bayerna samo 1. taj milion je vraćen za godinu dana,. ljudi to se pročita, ne prepričavaju se mahalske priče. NEMOJ SVE ZA OZBILJNO SHVATITI VUGDALIĆA ON SE TAKO,. MALO ZAJEBAVA.