Supruga i agentica
14

Wanda Nara: Juventus je razmišljao o Icardiju, a Napoli poslao ponudu Interu

Klix.ba
Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: EPA-EFE)
Mauro Icardi i Wanda Nara (Foto: EPA-EFE)
Prema riječima Wande Nare, supruge i agentice argentinskog napadača Intera Maura Icardija, ovog nogometaša su tokom ljetnog prijelaznog roka u svoje redove željeli dovesti Juventus i Napoli.

U Icardijevom ugovoru je stajala klauzula o otkupu koja je iznosila 110 miliona eura za prve dvije sedmice jula i to za klubove izvan Italije, ali je on ipak ostao u Interu. Međutim, za njegove usluge su bili zainteresovani i italijanski klubovi Juventus i Napoli.

"Jedini kontakt koji je Mauro imao s Juventusom jeste sedam golova koje im je postigao. Činjenica je da će biti ponuda za napadača poput Maura, ali je njegov izbor bio jasan od početka. U Juventusu su razmišljali o njemu, ali je Cristiano Ronaldo ipak bio prioritet zbog Lige prvaka. Radim svoj posao, klubovi me kontaktiraju i ja odgovaram, ali konačnu odluku uvijek donosi Mauro", izjavila je Nara.

Ona je razgovarala s predsjednikom Napolija Aureliom de Laurentiisom.

"Sreli smo se, on je veoma dobra osoba. Razgovarali smo pomalo o svemu, od kina do nogometa. Poslao je ponudu Interu, ali je Mauro odlučio drugačije", završila je Nara.