Ugovor ističe za šest mjeseci
2

Walcott: Nešto ćemo klub i ja ubrzo riješiti

Totalsport
Theo Walcott
Theo Walcott
Theo Walcott odigrao je ponajbolju partiju u dresu engleskog nogometnog Premierligaša Arsenala u subotu navečer kada je u 7-3 pobjedu nad Newcastleom ugradio hat-trick i asistenciju.

Trenutni ugovor brzonogom Englezu istječe za svega šest mjeseci, nakon čega bi mogao postati još samo jedan u nizu vrhunskih igrača koji su u posljednjih nekoliko sezona napustili Emirates. No, Walcott uvjerava sve navijače "Topnika" da će situacija oko njegovog ugovora uskoro biti riješena.

"Ja ću nastaviti igrati svoj nogomet. Pregovori su i dalje u toku i uvjeren sam da ćemo se vrlo brzo nešto uspjeti dogovoriti", rekao je Walcott za BBC nakon "masakriranja" Newcastlea.

Pobjedu i sjajnu predstavu Walcotta pratio je s tribina legendarni "Topnik" Thierry Henry, koji bi po treći puta u karijeri trebao postati (privremeno) nogometaš kluba s Emiratesa. Pregovori s američkim klubom New York Red Bullom, čiji je Henry član, i dalje su u toku, no načelno je sve dogovoreno.

"Mnogo sam naučio od Henryja dok je bio član Arsenala. Sada kada ponovno trenira s nama, mnogi igrači mogu puno napredovati. Samo biti s njime na treningu je dodatni plus za svakoga. Nadam se da će doći na šestosedmičnu posudbu i da ćemo i dalje moći učiti od jednog od najboljih napadača svih vremena", zaključio je Walcott.

Arsenal je protiv Newcastlea upisao četvrtu uzastopnu pobjedu u Premierligi, kojom je stigao na peto mjesto prvenstve tabele.