Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@djurica AJDE LEPO PRIZNAJ DA SI OPET PAO NA KLADIONICI I POKLOPI SE UŠIMA.
bogam, moja Munira istrenirana, ona mere vuvuzelu gurnut dopola u usta. ne znam dje je to naucila al stvarno....
nek puše u moj kurrac, a sperrmom ću joj podmazati sve pukotine.
BOLJE DA JE CRNACKU KU RC INU POPU SILA I JAJA NAPUHALA!
Duvam u vuvuzele al\' po kućama.
Joj ove srbadije,pa mars pi*ka vam materina sa ovog foruma,ocete o5 da vas ebajemo,al ovaj put citavo stoljece...
doktori su konstatirali da je djevojki povredjen grlo maternice.
ovake vuvuzule trebaju nene iz srebrenice i ahmica za samozadovoljavanje
ima li ko da hoce puhnut u moju vuvuzelu? :D
Zasto cutite, zasto cutite, zasto cutite, zasto cutite CHKAPI BAL1YSKE?? :))) SRBIJA DO JOHANESBURGA
Po ko zna koji put cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE_
E neka je j.e.bala joj truba mamu u pick.uuuuu
REPUBLIKA SRPSKA, pobjedila Srbija Svabe hahahaha
ZABRINJAVAJU... 18.06.2010. u 16:44 \"REPUBLIKA SRPSKA\" ZABRINJAVAJUCEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E OD KAD POCE SARAJEVO X \"REPUBLIKA SRPSKA\" ? STA OVO ZNACHI?????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????? ???????????
Izgleda da je duvala u pogrešnu stranu