Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno znate biti zlobni raja. Vrsajevicevi krosevi kakvi god bili su opet 10 puta bolji od onog Clichy-ja koji igra za City. Doduse propuh mu je odbrana, ali nemoze sad svak biti vrhunski igrac. Jedna stvar se nikad nemoze zamjeriti nasem Avdiji a to je da se nije zalagao. U (uspijesnim) kvalifikacijama za svijetsko se momak i povrjedio a realno nije bilo bolje opcije zbog povreda. Hvala ti Avdija! I sretno!
ima kontakt na facebooku, i followao je profil na instagramu..... i ja imam ovakve kontakte sa river plateom pa se ne hvalim....
načuo sam da im ekonom ide u penziju, nikad se ne zna moj avdija..
i Vojadzer ima kontakt sa Zemljom ali je milion hiljada kilometara daleko
Avdiiiijaaa.....Vooooliiii te čaršiiiijjjaaaaaa!!!! tap tap tap tarap!!! x2
I ja imam kontakt s Realom jos uvijek, ''lajkovo'' sam ih na facebook-u....
Samo molim te nemoj to sve da srusis odlaskom u neki divlji klub !
tako se i mene telecom sjeti, podsjeća me da imam još 5 dana da izmirim račun
Imaju seksualni kontakt, samo to Avdija nije shvatio. Misli da je ljubav u pitanju.
....ono dobijem mail od njih za rodjendan, Novu godinu........