Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve dionice kakva sranja... isto kladionica
pa šta su umislili da su prvaci svijeta odma kad su doveli pojačanje od 33 god..ubleha od kluba
Kad sam procitao da alexis sanchez zaradjuje vise nego svi ostali rezervni igraci u prvenstvu sve mi se samo kazalo. Jedan lik vise zaradi od 139 igraca a ne pokaze nista za citavu sezonu.Mi(gledaoci) smo jedne budaletine koji im dajemo to zadovoljstvo da uzivaju milione eura sedmcino. Pitanje je za sta? Da svaki od njih spasava zivote svakodnevno slozio bi se s tim ali ovako polahko ali sigurno fudbal prestajem gledat.
priko štokrle vas treba prisavit
Juventus je utjelovljenje kriminala i prostitucije. Ronaldo nakon poraza odmah pobjegao svom decku Badr Hariju da mu gurne dildo u anus.
😁😂
Neka je da je 100 % pala vrijednost. Ovakav pristup i kukavicluk sve bi ih rastjero i doveo nove klince da igraju
Svaka cast holandjanima za trud. Juve opet igro na rezultat... naguzove do finala.... zasluzena pobjeda Ajaxa