Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hejteri sirom Bosne pucaju minuse na svaki komentar. Pucajte ovo je uvijek bila i bice najveca utakmica u BiH a vi i dalje igrajte lokalne derbije ;) sretno i napunimo Kosevo sto vise!
al bas zenicani i tuzlaci pogotovo
fala bogu, samo se malo uspucale ustaše oko zrinjskog.
Radije bi gledo ove dvije 90min nego one kvazi igrace na derbiju, jedino dobro sto ovaj derbi ima su navijaci
Ja komentara i idiota na ovom klix-u pa to majka jedno mrađa!
P. S. Treba komentare ukinuti! Što se derbija tiče on je svakako uništen ograničavanjem ulaznica. Komšinice ne mogu napuniti Koševo a ograničavaju ulaznice Željinim navijačima. Ni jug cijeli nisu dali, samo 4000 i fol za dio zapada jedva 1000. Zatvorite tribine skroz, ionako ste tim potezima dokazali da se derbi ne igra za navijače.
Ko je ona od neku vecer slika 19😆😆😆
Prelijepe cure. Milion puta ljepse od onih starleta sto ih gledamo po klixu. I na crvenom tepihu. Nek je bog na pomoci onome ko ozeni djevojce u zeljinom dresu. Morat ce je pod kljucem drzat.
Pitarske djevojke, kurve su najvece
Bolje njih da gledamo 90 minuta u subotu :)
Ova nasa ljepsa sto puta!!!
Za koga Maca diskrecija navija i hoće li nazočiti derbiju svih derbija?
Plave dame nisu sameee !!!
Taman da je i od govana derbi, naš je.... U inat svim nacionalistima istočno i zapadno. U inat svima koji nas mrze i u BiH. Nemate vi pojma šta je multi-kulti i šta je derbi
Cestitamo roditeljima :)
Kakav ovaj derbi, nek prica ko sta hoce jeftina promocija Uprave iz oba kluba unistile smisao sarajevskog derbija cista nula i nema kvaliteta u igracima. Budala ce samo otici i puniti lopovima novcanik.
Kako bi him zavuko pod precku! Cestitali bi mi i kRepuh i Adzemaga!
predobre cure.. zar nije ljepše ovako viditi, nego da je jedna u nikabu a druga u burki??
Liga nam je na nivou san marino lihtenstajn