Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On misli da je zbog Karleuse izbacen iz repke 😁 yebo mu cica draza matter
..po sred šupka.
sad nek aralauce sa Bajom malim nindzom ispod satora
Momak nezna istoriju. Mnogo Srba mrzi tog istog vojvodu jer je bio posebno poznat po mucenju "nelojalnih" Srba. Momak je tup ko noc, al nemozes popravit' kad je neko glup i neobrazovan. Ovaj izgubljeni slucaj treba procitat' koju knjigu u zivotu. Od toliko Srba koje moze velicat', recimo Nikola Tesla, on nas'o ovog cetu velicat.
Jarane ti si toliko glup da ne znam kako kopacke obujes. Kare sukupo sam platio svoje greske, svjestan sam ih, i onda zateleba i kaze nisam tretiran na fer nacin itd. Kakva sirovina.
Haj sad Cheto igraj za Sumadiju ...
istetoviraj ti roki još jednog vojvodu
Šuti i puši
Da je Benzema Tetovirao nekog mrzitelja Francuske a velicavao samo jedan dio te Zemlje da li bi ikad vise zaigrao za Francusku ?
Objektivno, nije stedio znoja igrajuci za Bosnu i Hercegovinu, bio pozrtvovan. Imao sam utisak da igra srcem. Hvala mu. Solidan kao fudbaler. A ovo van terena je blend plitkosti i sramote, fleka koja se ne skida. Opravdano odstranjen - tvrdim kao dijete Podrinja.
Levat..
...a kreten, mogao je stvarno daleko dogurati! I što se tiče fudbalske karijere, a i ovako multi kulti itd.. Kao što jednom rekoh, bolje da se na buraza ugled'o ! Uzet će njega grci evtl. rusija ili ukraina..
Bice roming barem ces moc telefonirat
Vrati se u svoju konjsku zapregu pokrivenu ćilimom i ne oglašavaj se go va nce jedno, topla preporuka.
Nije što je Srbin, već što je odvratan!
Prosinecki je ucinio veliku gresku sto ga je izbacio zbog medijske afere, reprezentacija nema svijetlu buducnost sa trenerom koji je iskoristio hajku da izbaci iskusnog igraca da se dodvori siroj javnosti ne razmisljajuci kako ce to utjecati na igru reprezentacije
Svaka greska u zivotu dodje na naplatu vremenom.
A nista ne nauci.
Šteta što je pravio probleme. Igrao je OK za repku.