Haris Hodžić, nogometaš Watforda
0
"Volio bih igrati za BiH, ali neću nikoga moliti za poziv"
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendo nek ti je sa srecom !!!! :)
Bešići su ti rodom iz Srebrenika jarane, malo se raspitaj prvo.
Ma sta se ti dijete kurcis? 94-o godiste. Idi hljeba jedi pa onda nesto pricaj.
muslimani vratite se hriscanstvu jer i djedovi su vam bili hriscani. zivjelo hriscanstvo- pravoslavlje
Imamo toliko talenata u BiH i nikome se ne pruza prilika da se dokaze...A cim se pojavi neki malac iz Londona,Werdera,i ostalih velegradova njemu se posvecuje medijska paznja i moli se da ostane pri odluci da zaigra za repku.To je kad ne znamo cijeniti ovo sto imamo ovdje :)
pobjeci i biti protjeran je razlika, podsjeti se traktorijade.
eh, pa ne mozes dzaba igrat u bh repki, plati i potplati pa ces igrat. dzaba ti sto znas sutat loptu, znas buraz da para vrti gdje burgija nece. i onaj ibrahimovic nije platio, eee pa nije ni zaigrao..
E Turci sta vas je pobjeglo preko grane,a sve neki ko fol patrioti...
S ovim ih vec molis :)
i sta sada, mali se rodio u londonu i pravi je bosanac. ma dajte, ja mislim da ima dosta fudbalera u BiH, a ocigledan je primjer ed kako ga odmilja zovu hehe, da su ga zvali klocem a sada zaradjiva 120 000 funti sedmicno. Ja mislim da ovakvih igrafca ima jos ali mi neznamo iskoristit potencijal. da ga nisu kupile Teplice nebi nikad ovo postigao.
Na goal.com ima strašan video o Džeki. Svi potezi za debija.
Ima dosta fudbalera iz Kozarca...Onaj mali Muhamed Besic iz Hamburga je izgleda isto iz Kozarca...a i onaj papak Jakupovic Eldin isto...i onaj mali iz Werdera isto...Dino jos nesto...
Misliš majmodin?
ma ne budi lud ba. nemoj igrati za BIH ba.
kozarac rulezzzzzzzzzzzzzz