Lionel Messi
0

"Volio bih da Maradona ostane selektor"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Najbolji svjetski nogometaš u prošloj godini, Argentinac Lionel Messi, u srijedu će u Panami, u društvu još nekoliko zvijezda, odigrati humanitarnu utakmicu. Uoči nje je, međutim, ponovno morao govoriti o nedavnom Svjetskom prvenstvu.

Argentina je na Mundijalu nakon tri pobjede u skupini i one u osmini finala protiv Meksika, doživjela potpuni debakl u četvrtfinalu u kojem je Njemačka slavila s 4-0. Jasno, nakon takvog je ishoda postala upitna budućnost Diega Maradone na klupi “gauča”, no za Messija dvojbe nema.

" Da se mene pita, Maradona bi ostao selektor. Međutim, on je taj koji će odlučiti o svojoj budućnosti", rekao je Messi na konferenciji za novinare.

Barcelonin napadač nije nasjeo ni na provokaciju novinara koji ga je pitao bi li radije igrao za novog svjetskog prvaka Španiju, u kojoj živi od svoje 13. godine.

"Ja sam Argentinac i uvijek ću braniti boje svoje domovine. Prema Španiji osjećam samo zdravu ljubomoru s obzirom da bih i ja htio biti svjetski prvak sa svojom reprezentacijom."