Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je fudbal nego moderni cirkus
Igrac kad odluci otici ni 5 milijardi ga ne moze zaustaviti...jednostavno ih zavlaci i ceka istek ugovora,a pogotovo ako ima neku zaj***nu klauzulu...Ako ne bude osvajao nista a drugom klubu to moze ode on kad tad.A mlad je jos ima vremena za promjenu sredine.
Malo ti je milijarda kume
Daj ti qurac pustinjska papčino
On ce svakako u real otici, sad za koliko vidjet cemo.
ima li kakva rabata
Za te pare mogu kupiti FIFU, e UEFA-u..i Kraj price
Čovjek je ipalio nerealnu cifru samo da bi rekao kako Mbappe nije na prodaju Realu. A niko nikad nece prodat igrača za milijardu eura
Against Modern Football
Samo palite mase
Ma to samo da nije džabe. Vrijedi svake pare.
Prvo Madrid nece dati tolike pare, sto se vidi i po transferima iz prethodnih godina, zadnje masno placen igrac je Bale, a drugo ako ovaj bude zelio da ide, on ce otici i tebi je njega razumno prodati, to nece biti ni prvi ni zadnji slucaj u svijetu fudbala da igrac bojkotuje u korist transfera.
I TO NA AKCIJI.
kako će im se raspasti ekipa sad na ljeto nisu ni svjesni...
E jbgaa sad...