S Tanom pratio meč
166

Vlasnik FK Sarajevo Ismir Mirvić poslao žestoku poruku: Puno smo uložili, a malo dobili

K. H.
Mirvić i Tan su zajedno gledali meč protiv Tuzla Cityja (Foto: Instagram)
Mirvić i Tan su zajedno gledali meč protiv Tuzla Cityja (Foto: Instagram)
Ismir Mirvić i Vincent Tan, većinski investitori i vlasnici upravljačkih uloga Fudbalskog kluba Sarajevo, zajedno su pratili meč Bordo tima protiv Tuzla Cityja, a nakon svega Mirvić se oglasio na svom Instagram profilu i poručio da zbog uloženog novca očekuje znatno više od svojih igrača.

Ranije smo objavili da je tema susreta u Maleziji, pored ugodnog druženja, bila i nastavak ulaganja u bh. sport s posebnim akcentom na sportsku infrastrukturu koja je prijeko potrebna za razvoj vrhunskog sporta.

Spomenuti dvojac zajedno je pratio meč između Tuzla Cityja i Sarajeva, a koji je odigran u petak i u kojem je Bordo tim doživio poraz rezultatom 1:0. Nakon još jednog razočarenja, Mirvić je na svom Instagram profilu poslao jasnu poruku šta misli o rezultatima ekipe Feđe Dudića.

"Puno smo uložili i očekivali, malo smo dobili!", poručio je Mirvić uz fotografiju kako prati duel protiv Tuzla Cityja.

Objava Ismira Mirvića na društvenoj mreži Instagram
Objava Ismira Mirvića na društvenoj mreži Instagram

Podsjećamo, nogometaši Tuzla Cityja i drugi put ove sezone savladali su Sarajevo. Nakon 1:5 u prvoj utakmici, Tuzlaci su u petak u Srebreniku slavili rezultatom 1:0, a jedini gol djelo je djeteta Sarajeva Semira Smajlagića koji danas nosi dres Tuzla Cityja.

Tan i Mirvić suvlasnici su sa po 49,13 posto upravljačkih prava FK Sarajevo, dok preostalih 1,74 posto imaju ostali ulagači.