Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve i nekako..., ali da li je moguce da komentator JAVNOG SERVISA BIH, jadnik Velid Spaho, onako komentarise utakmicu, pa ja sam stekao dojam da je on navijao za Portugal, osim sto je totalni antitalenat za posao koji obavlja. Molim vas da li su i ostali stekli takav dojam???
Lahko je biti navijač BiH da smo pobjedili Portugal sa 3:0. Treba i poslije ovakvog rezultata biti uz naš tim. Za ove dušmane koji su jedva čekali ovakav rezultat pa da nam se smiju: zaboli me karina za vas jer jedini nacionalisti koji su relevantni smišljaju napad na ovu državu ili su u političkim strankama, oni nemaju vremena da vise po silnim internet portalima. Ovo su uglavnom balavci koji koriste priliku što je utakmica pa mogu duže ostati budni, e sad djeco tražite na google šta znači riječ relevantna. Isto vas žalim što ne znate šta znači voljeti reprezentaciju države u kojoj živite i bez obzira što glumite beograđane i zagrepčane, vi ste za njih kao i ja glupi Bosanci i zato vas žalim jer ste vi čist primjer fukare. Čestitam Hrvatskoj na prolazu jer za razliku od bosanskih katolika fukara vi ste svjetski ljudi i europski narod. VOliM TE BOSNO! Pogled prema kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo!
Teško da se nešto ovako može zaboraviti. Uništili su nas psihički, što je najgore .
JAGODIĆA za pomočnika Papeta umjesto Baljića.
Na srpskim i hrvatskim forumima idu identicni komentari poslije visokih letova i niskih padova (nisam gledo bracu Crnogorce na njihovim forumima, pa jos ne znam kako oni reaguju u ovim situacijama). I sam sam bio u euforiji, priznajem... BiH ima jednog Dzeku, koji je trenutno klasa za sebe, ali zato Portugal ima bar pet Pjanica i Misimovica uz jednog Ronalda i Nanija. Iza njih stoje klubovi koji redovno stancaju nove igracine i osvajaju evropske titule, imaju fantasticnu infrastrukturu i cijelu ostalu logistiku na raspolaganju. Bosna nema nista od toga. Osamdeset posto nasih igraca nije ni poniklo iz nasih skola, vec dolaze iz podmlatka njemackih, holandskih, francuskih, luksemburskih i ...ih klubova, uz par igraca iz Zelje, Sirokog i Borca. Momci su igrali koliko znaju i umiju, ne samo sinoc, vec kroz cijele kvalifikacije i na tome im svaka cast. Bar to nije upitno. Portugal je za klasu bolji i to je cinjenica.
e baš su ga zaslužili. još sudija bio plaćen...kolko li mu je onaj sanđo menađer uletio cigli... al đabe sve hahahahaha
barem ih neprimamo sa 60 metara od nekakvih koji samo za skije znaju a fudbal sutaju rekreativno, polako primacete ih jos ubrzo i od ovih sa kosova.
ja razumijem nadu,optimizam ili vjeru u nesto ali ako je to sve u granicama nekih normalnih dostignuca,ovo sto se kod nas desavalo u zadnjih par sedmica,napumpavanje naroda u prolazak na euro,kako cemo ih razvaliti ili neznam ni ja sta su u najmanju ruku bile nebuloze i odraz stanja naseg drustva u kojem smo mi u svemu naj,naj a u realnosti nas nema ni na mapi.Ako je neko ocekivao da cemo mi ostaviti kuci mozda najboljeg igraca svijeta i sigurno jos 2-3 koja su medju 15 najboljih onda smo mi kao i obicno presmijesna nacija.Mi svoju nadu u prolaz temeljimo na jednom poluvremenu u Francuskoj mislim da li smo mi normalni.A zaboravljamo da je ta ista Fra. igrala bez svoje dvojice najboljih igraca u toj utakmici(Ribery i Benzema)to je isti kao da danas nisu igrali Ronaldo i Nani.Mislim razlika izmedju nas i Portugala je nebo treba biti relan i to priznati.Godina i godina ce proci dok mi neodemo na neko veliko takmicenje.
vlado je primjer da ima i srba cestitih...prava ljudina
naserem ti se u usta i natrpam petama
ne seri jagodicu .. nismo imali igre,nismo imali igrace kako treba na ovoj utakmici ,portugalci jaki, malo sudija potpomogao,35 000 portugalaca koji su navijali ..svega pomalo i rezultat 6:2 pape je veliku gresku napravio sto nije i i vedu ubacio u napad sa dzekom odmah poslije prvog ili barem drugog gola portugalaca...trebao je ici na sve ili nista...a ne ovako ...lose odradeno pape,ali tjesimo se bit ce jos takmicenja ZMAJEVI
Zmajevi haha...mislis p.....e... jer igrali ko baletani.Jednostavno nemaju Bosancerosi onu stvar kad stvarno zatreba.Portugal ih je silovao u Lisabonu i mogo je da bude 8-2 jer sudija nije sudio dva penala cista za Portugal.
Vlado brate nemoj tako, kako su citave kvalifikacije odigrali dobro, od francuza gubimo na kosevu, u albaniji uzimamo samo bod, u rumunij primamo tricu,a jesmo doduse protiv luksemburga i bjelorusije odigrali kvalitetno
Trebali su izgubiti 12:0 - to bi bilo realnije!
Bravo Jagodicu, to je pravi komentar. Dodao bih : ranjeni smo, al\' cemo se oporaviti i biri jaci.