{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


FOTO
/
Vlado Jagodić održao prozivku u NK Čelik

Klix.ba
12.1.2013. u 16:07
0
5
Vlado Jagodić održao prozivku u NK Čelik
0
U prostorijama Nogometnog kluba Čelik danas je održana prozivka igrača, a ujedno je predstavljen i plan priprema za drugi dio sezone.
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Šefu stručnog štaba NK Čelik, Vladi Jagodiću, odazvala su se 23 igrača, dok su Adis Nurković, Marko Nestroović i Anid Travančić iz objektivnih razloga odsustvovali današnjoj prozivci. Saša Kajkut se već nekoliko dana nalazi u Izraelu, te je uz dozvolu kluba odsustvovao sa današnje prozivke kako bi pokušao realizovati svoj angažman u Izraelu.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Nogometaši Čelika će već od sutra krenuti sa prvim dijelom priprema koji je planiran u Zenici do 3. februara za kada je zakazan odlazak u Rovinj gdje će odigrati četiri pripremne utakmice.

Nakon dolaska u Zenicu pred izabranicima Čelika ostat će još generalna provjera koja je zakazana za 23. februar, gdje će u Zenici odmjeriti snage sa Borcem iz Banje Luke.

Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba

Danas je zeničkoj publici zvanično predstavljeno i prvo pojačanje u drugom dijelu sezone, a radi se o centralnom napadaču Dušku Stajiću koji je u Zenicu došao iz Užica.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: