Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PM1...vladislave nemoj me sjebat
Pošalje Kolina sudiju iz Škotske da nam sudi protiv Belgije! U slucaju naše pobjede , škoti bi bili ugroženi kao najlošija drugoplasirana ekipa da završe...naravno, on ne izkljući Belgijanca koji nam na kraju još i zabije za 4:3...ali ima Bogu, škoti kiksuju sutradan protiv Slovenije...
Hahahahahahahahahaha koje teorije zavjere. Najteže je priznat da je BiH reprezentacija ocajna, a da kad se Dzeko oprosti bit cemo na nivou San Marina.
komotno je mogo povest U21, i dat im priliku da vidimo mozda se krije neki dragulj medju njima...
Zar je bitno ?
Generacija je potrosena, nove nema ni na vidiku, liga nam je propala, stadioni se raspadaju, tribine haman prazne... sve u svemu kupi kablove i gasi svjelo.