Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto, sad samo Ronaldovim stopama naprijed
Kakva sramota za bh.fudbal i opcenito nesreca za ovakvog igraca poput Danilovica. Divimo se transferu od milion maraka, a da je u Dinamu iz Zagreba, kostao bi cca 8 miliona. Neka je sa srecom Danilovicu!
@neutralan44 Dinamo igrao redovno Liga prvaka. Pa naravno da to diže igračima cijenu. Borac odigrao dvije utakmice u kvalifikacijama slabijeg takmičenju i odmah skočila cijena. Da nisu to igrali ne bi ga mogli prodati ni za 100000 KM.
Bolje ovako korak po korak, a ne odmah u Sevillu pa da se za godinu dana vrati u Krupu!
Dobar igrac!!
Nek mu je sa srećom !
Dvajsjedna godina i ode. Ne dati im da idu barem do dvaespete, tek bi onda imali ligu kako valja a time i dobar nacionalni tim.
Isprišavam se za ''nacionalni tim'', to sam onako grubo preveo sa američkog. Evo babo me ispravlja, veli kaže se ''reprezentacija''.
Ti si primitivac neki, živiš u špilji. Jednom riječi ti si NEANDERTALAC.