|

Vlada Lukić više nije predsjednik Crvene zvezde

Vlada Lukić više nije predsjednik Crvene zvezde
0
Klix.ba
13.11.2012. u 11:46
4
komentara
0

dijeljenja
Vlada Lukić više nije predsjednik Crvene zvezde Vlada Lukić (Foto: Blic.rs)
Vlada Lukić podnio je ostavku na funkciju predsjednika Crvene zvezde, a na zvaničnoj web-stranici beogradskog kluba se obratio navijačima i simpatizerima, javlja Blic.rs.
"Obraćam vam se ovim pismom u trenutku kad napuštam predsjedničku ulogu u mojoj i vašoj Crvenoj zvezdi. Podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Crvena zvezda i time omogućavam Upravnom odboru kluba da što prije raspiše izbore za predsjednika FK Crvena zvezda. Neću više biti na čelu kluba koji je za mene najbolji na svijetu i koji mi je dio života jednako kao i moja porodica.

Neću vam pretjerano obrazlagati svoju odluku. Jednostavno mislim da je vrijeme za takav potez. Izgubio sam energiju, snagu i mogućnosti koje treba da krase prvog čovjeka najboljeg srpskog kluba i zato je nepotrebno zadržavati se na mjestu koje zahtjeva mnogo, mnogo više. Oduvijek sam isticao da fotelja nije moj cilj u Zvezdi već jaka i stabilna Zvezda koju treba izvesti na novi evropski put i vratiti je u društvo velikana Starog kontinenta. Mislim da to, poslije tri i po godine, nisam više u stanju da uradim", napisao je Lukić.

Dodao je da je u maju 2009. godine, kada je dolazio u Crvenu zvezdu imao mnogo ciljeva, ambicija, poštenja i ljubavi za svoj klub, a onda je dodao da u mnogim stvarima nije uspio, od titule prvaka Srbije do Fondacije Crvene zvezde.

Nakon toga se dotakao svojih uspjeha. Istakao je da je doveo jakog sponzora, da Marakana grmi , da je marketing Zvezde najbolji u regionu te da je uspio spasiti klub od gašenja 2009. godine.

Na kraju je pozvao sve navijače da "pomognu svojoj voljenoj, sposobne ljude da se uključe u rad Crvene zvezde, da se kandiduju na izborima koji su raspisani i da svi kao jedan stanu ispred kluba koji im je mnogima uljepšao život, dao osmijeh ili čak riješio egzistencijalna životna pitanja".
Prijavi grešku


Komentari (4)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...