Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjestice ma ti nisi ni dirnuo loptu, onaj gol zasluzuje savic. Idi igraj kosarku ko roda si.
Treba vama dobar selektor koji ce vam po samarcinu opaliti dok ste mladi, nista ne slusate .Neki dan vam usao na instagram profile to samo shishe i slikanje de me dok igram fudbala jednu za instagrama.Smijesno.Da ne pricam sta u ostalim zemljama djeca rade sa 16-17 ..Legende fudbala.Sad sto postignete postigli ste.Uozbiljite se
Idi u sumu sijeci drva a okani se fudbala veze ti nemas!!
Kako god se završi, kao Srbin navijač sam Bosne i Hercegovine. Džaba, možeš otići u Vojvodinu, kupit kuću, sklepat vilu u Apatinu, školovat djecu u Beogradu, ali kad neko kaže Bosna , srce puno , i ne može mi je niko ogaditi ni Vučić ni Bakir, ni moje maloumne Srbende iz Republike Srpske.
Četnici tipa commodore 64 neka me poštede svoga srbovanja i posrbljavanja od Latinske Amerike do Indokine, propala vam je priča kao i maloumni cvikeraš 2 metra ispod zemlje.
To je to. Da svi tako razmisljaju ova drzava bi bila ispred svicarske.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
trebao si prvo kazati ćiribu ćiriba.