Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno rečeno, nadam se si ovo sa ironijom rekao, jer ukoliko nisi... onda vjeruješ u paranormalno. Šta je Ronaldo, vanzemaljac... svima treba 3-4 mjeseca da se oporave, a on ko leptiić za 10 dana... Cudne su te povrede, padnu kad igra reprezentacija a oporavak traje taman do sledeće prvenstvene utakmice. I nije samo riječ o Ronaldu. Ima tu još Ronalda... Sjeti se Begovića, Misimovića... najfriškiji slučajevi... koji nas tangiraju.
naravno da će igrati... pa do tad će mu proći reprezentativni nastup za koju ne igra... zbog povrede... Moj, Murinjo, tu šuplju bacaj nekome drugom.
http://adf.ly/w8eP
Đaba ti šminkner kad ces izgubiti firaune COME ON YOU SPURS !!!
Drugi se igraci oporavljaju od povrede zadnje loze po 3-4 mjeseca, on se oporavio za 10 dana i igrao protiv lyona. svaka cast! nevjerovatna zelja za igrom...