Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HORDAS SAM , ALI TREBA KAZNITI SVE TE HULIGANE STO NE NAVIJAJU NEGO DODJU DA SE BIJU NA UTAKMICI !
h.ebo klub kojem kazna od 7 milja moze nesto ;) to trebaju da imaju za svezica za kopacke...a u ostalom pravit cemo bakljade sve dok budu vece kazne za baklju nego za prozivanje genocida na Markalama i Srebrenice ;) koliko mozak moras imati da vise bakljadu kaznis jer bodris svoj klkub nego skandiranje ratnih zlocinaca !!! U ostalom znate vi koga ce te kazniti Zeljeznicar i Sarajevo ...sto oni su \"veliki\" klubovi... doce vrijeme kad ce se nogometni savez diviti sa ta dva kluba a do tad TM i HZ nek loze !!! Poz sa JUGA !
no pyro = no party
samo da ne bude Zbodenja !!!
HAMO J E B E M TI K C E R K U OD 1 GODINU J E B E M TI M R T V E
šta smo imali priliku vidjeti na derbiju: -spektakl navijača oba kluba,respekt i za jedne i za druge... -lijep slobodan udarac i lijep gol... -jedan lijep prolaz štrumfovskog napadača i njegovu asistenciju deduki Bešliji... SVE OSTALO JE ANTIPROPAGANDA FUDBALA?!
https://www.facebook.com/pages/Info-Sport/440269029367808 sve informacije vezane za sport !
hamo ti nisi otiso dalje od sarajeva pa to vidio da se svugdje po svijetu pale baklje pogledaj malo njemacke, poljske, ceske, grcke ... da ne nabrajam sve mrsko mi pa pogledaj juznu ameriku pa onda reci da se to nigdje ne radi samo kod nas kako te nije stid nisi ni u sta upucen i doso ovde da komentarises
Borcu manja kazna zbog nacionalistickog divljanja, nego Sarajevu i Zelji zbog baklji. Najljepsi pozdravi, NEnormalni komitet
Ivice Osimu Svabo j.b.m ti svu familiju i tebi i tom ko fol savezu i toj disciplinskoj komisiji!!! Borcu 6000km za baklje, velicanje Srbije, \"noz, zica, srebrenica\" i ostala skandiranja i velicanja srpskocetnistva, a nama sada 8000 i neki dan 9000 za samo jednu baklju (mislim protiv borca). Koja je tu logika i sta uzimate u obzir prilikom \"vaganja\" gresaka za odredjivanje kazni?
mozda zato sto bakljom mozes nanijet veliku stetu a i nekome zivot ugrozit.. psovkom to ne mozes ;)
Nekako mogu razumjeti kada se u gradskom derbiju zapale baklje, ali ne kontam ove kretene koji zapale baklje protiv Travnika, Gradine, Zrinjskog i ostalih nizerazrednih ekipa i time nanesu veliku stetu klubu za koji \"navijaju\". Treba biti bas mahnit pa tako nesto raditi!
OVE DIVLJAKE TREBA SVE NA GOLI OTOK
@@Hamo Ma gdje se radi u svijetu J.E.B.E.m ti sestru u pakas.Ti nisi bio dalje od Sarajeva J.E.B.O ti citav jug majku
U isto vrijeme mi je zalosno i smijesno gledati nase zaostale \"navijace\" kako unistavaju svoje klubove, Furaju neku furku koja je isfurana prije 30 godina. Nebi me cudilo da za 10 godina pocnemo furati vuvuzele po stadionima.
Cuj visoke kazne a 8000.Hebo ti tu kaznu kad duplo vise zarade od karata. A sta su drugo ocekivali pa 100-ti derbi nece valjda proci bez bakljade. Inace dzaba bacaju pare na security kad je ocigledno da ne rade svoj posao znaci na njima se moze ustediti koja milja.
ne brani se srebrenica na jugu grbavice nego pomozi doniraj ljudima nesto idiotiii