Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niko nece da ide iz Juventusa :D
Zato I’m moraju Dati plate od 400k , evo NPR Ramsey. Za 5 godina ugovora isto dodje.
transfer politiku kao oni nema niko, bas bi volio da osvoje LS jer je red. Gigant od kluba.
@Unknown00 pa nek uloze pa ce osvojiti lp, lp!
Svaka cast Juventusu, cak iako lobiraju. To se zove snalazenje!
Posaljite im jos i koji milion Tottenhame, kad su za sadake. Ajde ponekad uzeti igraca ali bukvalno kradu 70-80 miliona jer Eriksen i vrijedi najmanje toliko na danasnjem trzistu. Lobiraju kod igraca i to je to, ispod nivoa na kojem bi STARA DAMA trebala bit.
Jest, treba potrositi milijardu.. To se zove uspjesno poslovanje.
@horsedickmpeg Ne treba. Ali mislis da je pravilno zagovarati igraca protiv svog kluba? Razumijem za igrace koji su u godinama i ne mogu da nadju nikoga da otkupi ugovor. Stvar je u tome sto Tottenham Eriksena moze prodati. Treba imati dostojanstvo ako si vec institucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mogu kad su Juventus, nek Dinamo Zapresic dovede slobodnog ericksena.
Domet im je skudeto samo