Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novo lice, stara uprava i lopovi... Lakse optuzit trenera i dati mu otkaz nego promijenit kriminalnu upravu... Celik propao ko mudo kroz pidzamu...
Joj ovoga...ne bira klubove samo daj da radi šta...
ima jos 54 boda u opticaju...hahaha vidi Papetove skole i fazona...
uhljupi i amateri uništili Velež, sad je na redu Čelik ,a sljedeća je Sloboda jer nakon dolaska Azmira Husića to će oni brzo proćerati. . .amateri I uhljupi
Ispao Borac, Velez, ove sezone Celik, iduce kako je krenulo Sloboda... U premijer ligi igraju oni sto su nekad igrali u opstinskim ligama.
Zaomije Celika Robijasa nisu zasluzili da uniste neznaci klub koj u ex yugi bijo velik. Sad igraju sela Kakanj Vitez Krupa na Vrbasu proj ligi sranje od fudbala nema tu nista samo pranje para kldijonica.
Jebbem vam mater i naslov sta se rugate tudjim jadima govna jedna sarajevska
djaba sve na velezovom su putu steta
Dokad????!!!
politicka gamad unistenje klubova Prema dostupnim podacima, Čelik za neuplaćene poreze duguje oko 4,8 miliona KM, od čega je glavnica duga 2,25 miliona, a ostatak su kamate. Čelik duguje i za uplatu doprinosa uposlenicima kluba između 150 i 200 hiljada KM. Podatak da pojedinim zaposlenima nisu uplaćeni doprinosi i po 15 godina dovoljno govori. Potpuna je nepoznanica dug prema dobavljačima te za komunalne usluge. Navodno je riječ o višemilionskim iznosima.
ne moze guardiola pomoc,nez sto treneri ispastaju