Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA DOBRIM KONJOM PRASINA SE DIZE
Reprezentacija je jadna zbog ljudi poput tebe.U hrvatrskoj igra par igraca sto su rodom iz bosne ima ih u srbiji.A to sto Dzeku pljujete je smijesno.Ta vidi se da covjek vrijedi nebi ga trazili dzabe klubovi poput juventusa,citya,totenham se isto spominjao ima njih jos. po ucinku se vidi da je najbolji igrac sa ovih prostora.Medju najboljim napadacima je Evrope.Pa se vi prljavi dusmani jedite:)))))
hahahah, zaintresovani za to stablo, daj bijezi matere ti, kakav Dzeko i bakraci...samo srbi i hrvati imaju dobre fudbalere, BiH je trecerazredna zemlja u fudbalu, kao Uzbekistan ili Armenija...sada cete tek vidjeti na kvalifikacijama za Evropsko....saka jada...
Sacekajte da covjek predje u neki klub. Naporni ste sa tim glasinama i tracevima. Svaki dan citamo kako je neko negdje zainteresovan za Dzeku.
Nadam se da Dzeko nije zainteresovan za city, totalno neozbiljan klub, dzaba novci, nema napadaca za kojeg city nije zainteresovan, misle 15 napadaca imati.
momci zasto me neslusate koliko puta sam vam ovdje napisao da idem u Slobodu Zelju Sarajevo il Celik...jbo ga vi urazumite se
i jos vise da ce on karijeru zavrsit u Wolfsima.... grijuci klupu
I više nego da nece nigdje iz Wolfs-a.