Carlos Tevez
0

"Više sam se bojao Meksikanaca nego što strahujem od Nijemaca"

Totalsport
Carlos Tevez (Foto: AP)
Carlos Tevez (Foto: AP)
Carlos Tevez, borbeni napadač argentinske nogometne reprezentacije, toliko je zaluđen idejom o osvajanju naslova svjetskih prvaka da o drugačijim scenarijima ne želi niti misliti.

"Toliko sam gladan slave da ne želim niti pomisliti na mogućnost da ne osvojimo naslov prvaka. Bilo bi to jako tužno. Poraz u subotu ne bih mogao podnijeti", priznaje.

Tog dana četvrtfinale Mundijala u Južnoafričkoj Republici igraju Argentina i Njemačka, a pobjednik će izboriti polufinale i ogled protiv boljeg iz susreta Španije i Paragvaja.

"Više sam strahovao od Meksika, nego što se bojim Nijemaca. Meksikanci igraju bolji nogomet. Uzeli su nam loptu u prvim minutama utakmice i na jednak način krenuli u nastavak. Da nismo zabili u pravim trenucima dobro bi se napatili protiv njih", dodao je dvostruki strijelac te utakmice.

Inače, Tevez je jedan od petorice nogometaša argentinske reprezentacije koja je ispala od Nijemaca prije četiri godine u četvrtfinalu SP-a. Nakon 1-1 u regularnom dijelu utakmice, "elf" je nakon izvođenja penala tada bio uspješniji rezultatom 4-2.