Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovoljno je reći limbo me racku
na sta je i zvezda pala da je ulaz besplatan...
Koga boli K>U>R>A
ma prci zvjezdu i geylije iz \"Sarajeva\" !!! HzsA
Nikad mi nece biti jasno kako ovdje sve preraste u nacionalizam, bilo kakva vijest. Svaka cast navijacima Zvezde, i mi ovdje bi trebali da se ugledamo na to i da polako istjerujemo huligane i vratimo normalne ljude na stadion a poslije cemo valjda i bolji fudbal gledati jer nije ni njihov na nekom vrhunskom nivou.
Pitam se zašto tzv.reprezentacija BH nikad nije došla u Banjaluku ako tzv. BH postoj)))))))))))pozdrav od delije iz Banjaluke, gl.grada Republike Srpske!!!!!
chelsea imao prihod od ulaznica za ovu tekmu od 1,3 miliona eura. a u zvijezdi zaradili jedino cigani sto prodaju kospice oko stadina
kad će doći da igraju sa starim prvoligašem,NK PRIŠTINA?
Partizanovac sam ali RESPECT! Nadam se da će se naponon napraviti prva i druga regionalna liga i da gledamo bolji fudbal i da normalni gledaoci imaju šta viditi. Onaj klub koji ne može osigurati bezbjednost navijača na utakmici ne bi trebao ni igrati ovu ligu.
pa kad ye LP radi sigurnosnih razloga se ne ubacuje u prodaju 4 do 5 hiljada karti.. I najeftinija ulaznica na njihovom stadionu je 32 funte
Klubovi na ovim prostorima ne mogu ostvariti veliku zaradu od prodaje karata. Zbog slabih liga i još slabijeg kvaliteta fudbala. Tako da je ovaj potez pun pogodak. Nisu igubili nista, a dobili su dobru atmosferu.
U jesenjem dijelu prvenstva Zvezdu je gledalo 20.000 gledalaca po utakmici. Tada nisu djeljene besplatne ulaznice. Ovo je nagrada \"Delijama\" za bodrenje klubu, iako smo jesenas imali 10 bodova manje od Partizana. Ono sto bi napunilo stadione po bivsoj Jugoslaviji je regionalna liga u koju bi iz BiH uslo par klubova (Zeljo, Borac, Sarajevo...). Gledajte neke stvari realno, a ne okrecite odmah na nacionalizam.
nije problem napuniti stadion, da je ova liga bolja i kosevio i grbavica bi bili puni, sta cu ja ici protiv nekog goska i sirokog, nekih novih klubova bez tradicije...napunio jwe zeljo kosevo protiv newcastlea za ova sto se.ru po ncionalnoj osnovi...nije problem naopuniti stadio kad imas atraktivnog protivnika
Ko da je to neka novost,u prvom kolu proljećnog dijela prvenstva na Marakani protiv Spartaka bilo 42500 gledalaca!Pogledajte na youtube
zvezda je veci klub od chelsea u europskim okvirima
POSLIJE ZELJE ZVEZDA MI JE OMILJENI KLUB SA PROSTORA BIVSE YUGE
Zato su makar dobili opasnu reklamu ovim potezom. Nešto što na Grbavici nikako ne uspjevaju shvatiti. Idem sad na youtube gledat golove sa te utakmice, da vidim atmosferu i da još doprinesem popularnosti Zvezde, dok nas zbog snijega gule na Grbavici.