Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u repci nisa hala eto te urske lige , uosalom da je klasa , ne kazem da je toalna ropa al da je klasa dosad bi mako iz tog kluba. I dok nam repka ima akve igrace kao jel u prvih 11 siguran i ove ostale po klupama mozemo maha usima . Ja sam stalno govorio za vrjeme Susica nikog frajer ne zove ne razi ne gleda otice ova generacija i evo ubiremo plodove
Ja kluba i govana Tiiiito dragi.
A gdje to igraju bivsi igraci fk njanjajeva?
@b.hodzic Nisam to gledao na taj nacin,nisam opterecen klubskom pripadnoscu nego reprezentativce smatram posebnom grupom.Kad neki nas klub prodje sva pretkola i udje u neku evropsku elitu onda cu i o klubovima kontat.Do tad je to za mene smijesno,jadno i cemerno.