Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska liga je sve bolja, stadioni najmoderniji i najnoviji u Evropi i komentarisem.ovo cisto sa sportske atrane. *ebes ovo pod*jebavanje na nacionalnoj osnovi, jer tako je na svim portalima, index, klix, itd... Ovaj Basaksehir stvarno ima dobru ekipu, i zasluzeno su u play offu lige prvaka, ostale ekipe su takodje dobre pocevsi od Besiktasa, Galate, Fenera, Tranzo spora, Antalije i Konyaspora
Bice zanimljivo prvenstvo skroz. Dosao je tu i Göztepe, ciji predsjednik ima velike ambicije! Napomena da nisam Turcin i Bakirov pristalica, nego pratim turski fudbal! Usput da opsujem Bakiru staru i suprugu i dabogda se ko pres njim raznio! Hvala na paznji, ajmo pricat o fudbalu! :)
SMRDI SRBE HAHAHA