Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj se igra Boga mi dragog....kakav ce cirkus u Sarajevu praviti da mi je znati kad ga prenosi pocnu pucati... Cuj 8..... NA KURCU TE NOSAM!!!! ahhahahahahahaha
ma kakav god cirkus da napravi i onako je cirkus liga!
to jeste ali brate kako mu se isplati ulagati 3 mil. e godisnje kad dobije 300.000 km sto ligu osvojis...ili je fakat lud lik ako konta da moze tako lako parirati ekipama poput bate celtica plzena dinama ....takve ekipe imaju igraca koji kostaju po 3 mil eura...ali eto...mislim da je njemu primarni cilj da izmuze ove talente...jer Drzava koja je dala takve igrace popust Susica, Dzeke pa da ne nabrajam sve pojedince koji sad igraju u Liga petici..a mlad sam da bi se sjetio svih BETON igraca iz Juge mislim da ima jos dosta "izmusti" u buducnosti! Ma da ovog peru i koliko vidim piramida u Visokom i jos neke stvari za koje treba para da se "isplate" a on ih ocito ima na bacanje =)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Debil, nema pojma o nogometu i tradiciji za njeg je to sve zajebancija...
pa i kod nas je 8 broj na koji se treba odnositi s postovanjem... na .urcu te nosam, a moze i 9 na .urcu te nosam 1 pamtim...
Nogomet postaje biznis i sve se vise gubi smisao ljepote igre i neke 50-100 godina stare tradicije i nekih starih derbija, nije bas sve ni u milionima.
Ovaj izgleda potpuno lud :) ma jeste 100% cim ulaze u bh premier ligu
Ivica Osim se ponovo slagirao zbog Tana, ovo ludilo medju njegovim internet bojovnicima prelazi u shizofreniju
smješno.Novinari koji jedva krpe kraj sa krajem,jedva su našli kakav-takav posao da imaju šta radit od čega živjet i internet ovisnici koji nemaju pametnijeg posla nego po 24 sata sjedit za računarom i vrijeđat šta god stignu,koji su propali u životu našli su se govoriti o tome kako je čovjek,koji je ostao bez ičega koji je krenuo sa nule kao sluga i postao milijarder,debil retardiran i nema pojma o životu.Svaka čast!
e moji glupani covjek pravi pare i sa promjenom boje dresa i sa brojem 8 , hoce da ljudi u maleziji zemlji gdje se voli crveno i broj 8 navijaju za cardiff a kad imas masu navijaca imas i fan shop imas i prodaju imas i pare , pa gdje ide man utd , liverpool na pripreme i utakmice u aziju , zasto jer masa kinezi i slicnih ludi za njima donose ima pare ... a vi kokuzi tu serite kako je tan lud i skupljajte po 20 km za novu godinu
Kad ovo radi u Premier League-i, sta ce onda kod nas :D
to protiv uroka
glupani glupi on je MILIJARDER A VI STE KOKUZI ko je ovde lud
Potaman je ovaj da uveća već ogroman apsurd u kojem se nalazi bogatio dio svjetkog fudbala. Da hoće natjerat igrače svoje ekipe da trče unatrag i pucaju samo guzicom. Ima se, može se. Tradicija i slicne gluposti su za budale.
vidi se da lik nema pojma o fudbalu :D
vidi ga...isti onaj Xi-Wang sto prodaje u rajlovcu carape i gace...:))))
Pa nije rekao 3 osmice pa da je ova vaša teza pitka... plus ako ste htjeli ispasti mangupi mogli ste reći 8. avgusta (8. mjesec) 1988... a ovo što je on izjavio samo govori da će kupovati igrača koji si rođeni između 1980 i 1989... što je 90% trenutno aktivnih igrača... kako ste retardirano ovo ukapirali to je nevjerovatno.
Mija Martina:Mene ce Tana uzet za glasnogovonika,pa ce dovodit igrace koji su rodjeni u Ustipraci,Uskoplju,Udinama...
Skretnicari, hocete li da vam budemo ziranti za kredit? AHAHAHHAHAHAHHA.......UZIVAM KAD SE SKRETNICARI JEDU:-)
http://brzevijesti.ba/clanak/1942/zasto-je-tan-izazvao-reakcije
SKRETNICARI JEDU MUDA SVOJA OD LJUBOMORE!!! MI nemamo vise dugova, pravimo kamp na Ilidzi, kupicemo sve u BiH sto valja, Robert Jarni legenda svjestskog nogometa trener.......... Pljujte, ali aritmija lupa li lupa:-)